Tatalui Raisei, prima reactie dupa ce a primit scrisoarea de la politistul care a spulberat copila pe trecerea de pietoni: „Nu stiu daca pot sa spun ca l-am iertat”

Politistul Constantin Popescu, cel care a accidentat mortal o copila pe trecerea de4 pietoni, a trimis o scrisoare familiei Raise.

Scrisoarea a fost facuta publica vineri, 21 ianuarie, de catre Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei. Acesta a spus ca are acordul parintilor pentru publicarea scrisorii.

„Indurerata familie,
Nici nu stiu cum sa incep, durerea pe care v-am pricinuit-o imi este de neimaginat si stiu ca orice as spune in aceste momente in fata dumneavoastra nu mai are importanta, dar, totusi, vreau sa imi cer iertare. Stiu ca nu o voi primi, dar…

Imi exprim regretul profund fata de familia dumneavoastra nevoita sa treaca prin aceste tragic eveniment. Nu pot sa mai fac nimic, as da orice sa pot sa intorc timpul, orice. Pot doar in aceste momente sa ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de sufletul fetitei dumneavoastra, sunt convins ca o va face si ma rog in acelasi timp sa va dea Dumnezeu putere in aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.

Stiu ca nu am cum sa va cer acum sa ma iertati, nici nu ma astept la asta acum, doar atat sper ca in viitor sa nu ma mai percepeti ca un criminal, ci pe un om care v-a gresit enorm si care va trai toata viata cu aceasta grea apasare. Am gresit, am gresit si nu stiu ce pot sa mai fac…

Imi trec multe ganduri si oricat as scrie tot aici revina regret enorm cele intamplate si as da orice sa pot sa ma intorc si sa indrept ce am facut. Ma opresc aici pentru ca indiferent cat si ce as mai spune nu va indrepta ce am facut as dori daca se poate sa va trimit un ajutor pentru inmormantare orice pot sa ofer o voi face ”, a scris politistul Constantin Popescu.

Tatal Raisei, copila decedata, a reactionat dupa primirea documentului.
„Nu are cu ce sa ne ajute el pe noi. De iertat, nu stiu daca pot sa spun ca l-am iertat. O sa-l ierte Dumnezeu.

Nu sunt furios pe el. Toate la randul lor. Ar trebui sa nu mai poarte haina de politist. Nu o merita. Sa mearga ca pe santier sunt o groaza de oameni care au nevoie de el”, a declarat Iulian Barbu, la Antena 3.