Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 ianuarie 2022. Leul este focusat pe bani

Astrologul Urania, pe numele său adevărat Simona Vărzaru, a dezvăluit care sunt previziunile complete pentru intervalul 22 – 28 ianuarie 2022, marcat de planeta Marte.

Renumitul cititor în stele a precizat că Marte va intra în zodia Capricornului în data de 24 ianuarie 2022. Acest lucru aduce decizii radicale, bruște și de lungă durată.

Fenomenul are loc până pe 6 martie 2022. De asemenea, perioada următoare este marcată și de Mercur care va traversa aceeași zodie.

Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 ianuarie 2022, pentru fiecare nativ
Berbec
Chestiuni care țin de muncă, diplomație și dialoguri. Marte aduce un fel de frânare, nu grăbește deloc lucrurile. Observi și analizezi mult mai bine lucrurile. Între 25 și 27 ianuarie este bine să vezi reacțiile și comportamentele celor din jur.

Pe 26 ianuarie Mercur este în mișcare aparent retrogradă și revine în zodia Capricornului până pe 5 februarie. Se anunță momente bune, care vin la pachet cu discreție și prudență. Mare atenție la corespondență, să nu o pierzi.

Taur
Ziua de 22 ianuarie aduce dorințe și manifestări sentimentale, în timp ce intervalul 23 – 25 e cazul să stai departe de comentarii și părerile cu privire la viitorul locului de muncă sau al instituției. Ies în evidență ideile fundamentale despre lume și viață, aspirațiile profesionale.

Planeta Marte vine cu rigoare, metodă și abordări importante pentru prezent și viitor. Posibilă neîncredere în partener. Se reiau unele discuții, activități sau proiecte. E o perioadă bună pentru maturizare și responsabilități.

Gemeni
Tulburare a activităților domestice pe 22 ianuarie. Următoarele 3 zile vin cu o atitudine înțeleaptă față de universul afectiv. E posibil să fii pus la încercare, să trec în plan secund viața amoroasă. Se cree un efort major pentru a păstra relațiile calde și calme.

Săptămâna este marcată de materiale obținute prin intermediul unor persoane binevoitoare sau al unor instituții. Latura prudentă, rațională și meticuloasă se intensifică.

Rac
Preocupări legate de o informare corectă pe o temă de viață curentă. Îți protejezi familia de stresul problemelor contractuale prin discreție și neimplicare afectivă. Se anunță termene fixe și rigoare în dialoguri.

Mai târziu, planeta Mercur introduce o notă de rigoare, de seriozitate și de responsabilitate în afirmații. Nu este exclusă o informație de natură administrativă, juridică, economică sau care ține de locul de muncă.

Leu
Atitudine sănătoasă față de bani, câștiguri și cheltuieli. Între 23 și 25 ianuarie se anunță disponibilitate spre schimb de idei, conversații și întâlniri politicoase, fără tensiuni sau contradicții. Marte aduce volum mare de muncă, activitate solicitantă și efort susținut fizic și psihic.

Problemele medicale sunt amplificate. Din 26 ianuarie te concentrezi mai mult pe gândire, logică, mentalitate și judecată. În intervalul 25 – 27 ianuarie astrele prevăd stări de nemulțumire nerostite față de cei din familie.

Fecioară
Weekend-ul acesta vine cu echilibru, hărnicie, asumare de obligații și un simț ridicat al datoriei, fără stres și revoltă. Între 23 și 25 ianuarie 2022 se echilibrează balanța dintre venituri și cheltuieli. Marte aduce creativitate și relații bune între părinți și copii.

Există teama de a nu greși sau de a nu exagera. Mercur este aliatul unei atitudini care caută adevărul, esența și stabilitatea afectivă. Ultimele două zile sunt marcate de stres și enervare în sânul familiei.

Horoscopul Urania pentru intervalul 22 – 28 ianuarie 2022 poate fi citit integral numai pe libertatea.ro.