Mihai Voropchievici, horoscopul sufletelor pure. Sunt doar cinci zodii: “Ele nu au datorii karmice, nu au nicio lectie de invatat”

Horoscopul sufletelor pure. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3 despre sufletele pure sau suflete la indigo.

“Ele nu au datorii karmice, nu au nicio lectie de invatat. Ele vin ca sa intelegem noi si se pot intrupa in anumite zodii. Ele vin ca sa ne invete pe noi sa acceptam schimbarea, sa ne invete sa evoluam, ele ne indreapta acolo unde trebuie, ca sa nu ne ducem spre prapastie.

Sunt niste firi geniale, creative, ele evolueaza peste limitele umanitatii si aduc binele in lume, schimba ce e vechi cu nou si ajung la o vibratie superioara, dar sunt greu de inteles, pentru ca noi avem gradul nostru de intelegere.

Asa ne mai intrebam de ce nu vin la noi extraterestri? Pentru ca suntem greu de decodat, de inteles, de acceptat”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Iata care sunt acestea:

Rac
O zodie caracterizata prin sensibilitate si empatie deosebita, dragoste pentru semeni, reprezinta etalonul acestor spirite indigo. Au menirea sa aduca iubirea in lume, apara copiii si tot ce e legat de maternitate, sunt niste luptatoare. Relatiile cu semenii sunt bazate pe iubire si sinceritate, dar au si momente cand se retrag in carapace. Pana isi gasesc rolul si telul in viata lupta putin, apoi infloresc si isi dovedesc adevarata putere. Pot fi mentori, parinti sau ghizi spirituali ai unor copii genii care vor aduce aceste schimbari in lume, deci devin mentori pentru un copil geniu.

Balanta
Se manifesta prin puterea deciziei si actiunii, contrara zodiei Balanta care intotdeauna analizeaza, cumpaneste. Ei dezvolta noi conceptii de viata, se folosesc de proiecte pentru a-si pune in practica gandurile, apara animalele, oamenii, natura. E o zodie care vrea armonie peste tot. Pot parea persoane agitate si prea sincere, iar telul lor si-l pot afla mai repede la varsta maturitatii emotionale si spirituale.

Sagetator
Acesti nativi sunt mai puternici decat celelalte doua zodii, pentru ca sunt niste firi practice, dar si artistice, pot schimba cursul constructiilor sau sunt creatorii unor curente ce schimba traditii, deci e o schimbare nu numai de mentalitate, se pun teorii noi de la baza, pot deschide granite intre comunitati, pot fi cercetatori, exploratori si oameni ce fac descoperiri importante din trecutul omenirii, dar studiaza si relatia noastra cu energiile universului. Pot fi persoane nestatornice care calatoresc in intreaga lume, invadeaza pamantul, au darul de a schimba ce e vechi in lume. Sunt suflete pure ce traiesc intr-o singura viata si vor cauta sa rezolve tot ce pot, pentru ca au venit cu un caiet de sarcini pe pamant si ei nu au voie sa mai lase lucuri neterminate, sunt finalizatori.

Varsator
Au o inteligenta care uimeste pe toata lumea inca de la primii ani ai copilariei. In primii sapte ani sunt niste genii, vor sa revolutioneze lumea, sa scoata la suprafata partea frumoasa si buna, aduc tehnologii noi si datorita comunicarii ei fac viata mai usoara. Par a trai intr-un viitor indepartat de unde s-au teleportat pe pamant, sunt greu de inteles si isi fac cu greu prieteni adevarati, dar ei duc evolutia omenirii la ceva spectaculos, pot face descoperiri uimitoare in medicina sau pot vindeca prin puterea artei si cuvantului.

Pesti
Pot ravasi intreaga existenta a omenirii, ca este o zodie duala. Ei vorbesc despre adevarul suprem, au legaturi uluitoarea cu Divinitatea, au capacitatea de a citi si umbrele obscure care se scurg pe perete, dar si pe cele ale oamenilor care au frici. Vor amplifica toate aceste caracteristici si pot da peste cap concepte crezute de oameni mult timp, adica ei sunt cei care nu cred pana nu ne demonstreaza ceva, ei vin si cu dovada, sunt un fel de facatori de minuni. Sunt calatori in spatiu, clarvazatori, vizionari , pot fi pionieri ai unor inventii care pot schimba cursul omenirii. Ei vin cu o forta si mai mare ca celelalte zodii, daca pot schimba cursul omenirii. Au o intensa spiritulitate si o luciditate care ne cutremura, iar ignorantii ii vor boicota, sabota, denigra si cand vad acea minune nici pe ea nu o cred. Acestia sunt scepticii, retrograzii, oamenii care nu vor sa avanseze.

“Se spune ca in perioada urmatoare, pana in anul 2050, vor mai aparea si alte zodii care se razvratesc ca nu le-a trimis pe ele Seful de sus. Sunt multi trimisi, putini alesi”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici, pentru sursa citata mai sus.