Neti Sandu a făcut previziuni pentru anul 2022. Vești bune spre primăvară

Într-un interviu pentru adevarul.ro, a făcut câteva previziuni legate de anul 2022.

Astrologul de la Pro Tv a explicat și cum te ajută astrologia în viață.

„Astrologia te ajută să te autocunoşti, să vezi care este potenţialul, să afli, de exemplu, ce planete ai în casa serviciului, spre ce ai înclinaţie. La mijlocul cerului ai realizarea ta socială, cum arată, ce planetă e acolo, cu ce se învecinează, cu ce face aspecte bune. Poţi, într-adevăr, să afli nişte lucruri care să-ţi folosească ca nişte direcţii de orientare profesională, pentru hobby, pentru ce ai putea să faci pentru a-ţi îmbunătăţi calitatea vieţii“, a spus Neti Sandu.

Horoscop 2022 cu Neti Sandu
„Anul acesta este împărţit în două. Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Peştilor şi ne va influenţa mai mult pe interior – ne va da o stare de empatie, ne va face mai sensibili, vom intui nişte lucruri, vom accesa nişte zone din interior pe care nu le accesăm prea des pentru că suntem preocupaţi de problemele zilnice. Va fi Jupiter în conjuncţie cu Neptun şi vom avea şi o stare de visare, de autohipnoză, ne vom îndrăgosti. Vom mai renunţa puţin la luciditate în favoarea visării – care este bună şi ea la un moment dat. E o hrană spirituală şi aceasta. Din mai, Jupiter va intra şi în zodia Berbecului şi vom avea o energie de început, ne vom apuca de lucruri noi, mai scăpăm de frici şi vom avea curaj. Berbecul este zodia-locomotivă şi avem curaj să începem ceva şi să-i tragem după noi şi pe ceilalţi, să începem o altă viaţă, o altă ramură de activitate“, a spus Neti Sandu pentru adevarul.ro.

La ce ar trebui să fim atenţi în 2022? Sunt trei de 2 – asta înseamnă că şi faptele bune se multiplică, dar şi lucrurile negative. Să avem grijă să nu ne confruntăm cu situaţii neplăcute pe care să le repetăm la nesfârşit pentru că nu putem renunţa – poate la un defect, poate la o acţiune. Trebuie să fim atenţi să nu amplificăm lucrurile neplăcute din viaţa noastră.

Ce zodii vor avea cele mai mari schimbări în viaţă în 2022
Probabil le vor avea Peştii şi Berbecii, dar fiecare dintre noi va avea beneficii pentru că avem Jupiter în Peşti, Jupiter în Berbec într-o anume casă astrologică şi, atunci, toată lumea va avea nişte schimbări de două feluri.