Panică pentru Simona Gherghe în vacanța cu familia: “Practic nu puteam să mă țin pe picioare”

Simona Gherghe a fost în vacanță cu soțul și cei doi copii și a trecut prin momente grele după ce a început să se simtă rău. Acum s-a întors acasă și a povestit ce i s-a întâmplat cât a stat în Dubai. Totul a început într-o zi când s-a trezit cu o amețeală foarte puternică.

Simona Gherghe a ajuns pe mâinile medicilor
Vedeta de televiziune le-a povestit fanilor ce i s-a întâmplat în vacanța din Dubai. Simona a spus că așa ceva nu a mai experimentat niciodată. Ea a dezvăluit că este anemică de foarte mulți ani, dar acum nu putea nici măcar să-și mențină echilibrul, să se țină pe picioare. A chemat medicul hotelului și el a stabilizat-o.

Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului, a spus Simona Gherghe pe InstaStory.


Prezentatoarea show-ului matrimonial Mireasa a spus că imediat cum s-a întors în țară a început investigațiile. A ajuns, în cele din urmă, la ORL unde i s-a spus că are otoliți care atunci când se deplasează îi provoacă amețeli și stări de vomă.

Acum Simona Gherghe se simte mai bine, dar urmează un tratament și nu are voie să conducă timp de câteva zile.

Simona Gherghe, la cârma emisiunii Mireasa – sezonul 5
Vedeta de televiziune vă așteaptă la un nou sezon al show-ului matrimonial Mireasa produs și difuzat de Antena1. Sezonul cu numărul 5 începe sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:30, la Antena 1.

Telespectatorii vor face cunoștință cu tineri dornici să se îndrăgostească și să se căsătorească în cadrul acestui show matrimonial. Marele premiu pentru cel mai îndrăgit cuplu din emisiunea este în valoare de 40.000 de euro.