Ce răspuns i-au oferit părinții fratelui Raisei după ce acesta a început să întrebe despre sora lui

După ce inima fetiței în vârstă de doar 11 ani a încetat să bată, familia sa reușește cu greu să-și revină. Părinții ei trec prin cel mai dificil moment al vieții lor, iar fratele său a început să întrebe de ea. Micuțul și-a dorit să știe de ce sora sa nu s-a mai întors acasă și a fost nevoit să accepte tristul adevăr.

Ce răspuns i-au oferit părinții fratelui Raisei după ce acesta a început să întrebe despre sora lui
În urmă cu câteva zile, o fetiță în vârstă de 11 ani a fost călcată pe trecerea de pietoni în București. Accidentul a fost produs de un polițist care circula cu viteză foarte mare și a fost fatal pentru micuță. Cu toate că echipajele medicale de urgență au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp, viața ei nu a mai putut fi salvată.

Au rămas în urmă multe regrete și lacrimi, iar părinții ei reușesc cu greu să accepte că fiica lor nu mai este. Au cerut autorităților să facă dreptate în acest caz teribil, cu toate că nimic nu o va mai aduce pe Raisa înapoi. Fetița era mereu plină de energie și o fire foarte sociabilă, fapt dovedit și de postările sale în mediul online. Iubea să danseze alături de prietenii săi, care o vor păstra negreșit în amintirea lor.

După tragicul accident, părinții Raisei au fost nevoiți să poarte o discuție dificilă cu fiul lor. Băiețelul a întrebat de ce sora lui nu s-a mai întors acasă, iar răspunsul pe care l-a primit a fost unul tulburător. Mama lui i-a explicat că de acum înainte, Raisa îi va veghea din Ceruri.

„A întrebat două seri de ce nu vine Raisa acasă să doarmă și i-a spus Lili (n.r. mama fetiței) că ea vine doar noaptea să ne vegheze și că e un îngeraș de acum”, a spus tatăl Raisei la Acces Direct.

Polițistul a ajuns ieri în fața procurorilor și oferit primele declarații
Agentul Constantin Popescu s-a prezentat ieri în fața procurorilor, însoțit de avocatul său. A oferit primele declarații despre accident și despre circumstanțele în care s-a produs. Bărbatul este puternic afectat și a reușit cu greu să-și găsească cuvintele, dar a răspuns întrebărilor care i-au fost adresate.

Susține că nu era în misiune în ziua respectivă și că nu le-a văzut pe cele două fetițe atunci când au traversat strada. Mai mult, nu cunoștea procedura de resuscitare și nu a știut să spună când a făcut cursul pentru conducerea preventivă.

„Nu a văzut absolut nimic, s-a trezit cu o bubuitură, după care a pus frână. El în continuare merge pe aceeaşi ipoteză că el a verificat trecerea de pietoni şi nu era nimeni acolo, deşi din filmări se vede foarte clar că fetiţele mergeau încet şi abia ulterior au luat-o la fugă. A fost o întrebare adresată de către mine şi a spus că era atent, singurul lucru pe care l-a recunoscut şi practic lucrurile sunt clare aici: avea viteză excesivă şi a recunoscut lucrul acesta. Nu a putut să precizeze cât era viteza. Cert este că, în momentul de faţă, din declaraţii reiese clar că au venit colegii lui la faţa locului şi el spune că totuşi că acel schimb de geacă, de fapt nu ar fi fost un schimb de geacă, ci i-ar fi dat acea geacă ca să îl acopere, să nu îl linşeze acolo”, a precizat Adrian Cuculis.