Flavia Grosan a rabufnit: „Daca mai vad o singura data ca mi se opreste nejustificat tratamentul, ies in fata si dau nume”

Medicul pneumolog Flavia Grosan a sustinut ca a vindecat peste 1.000 de pacienti infectati cu Covid cu ajutorul unei scheme proprii de tratament.

Flavia Grosan a postat un mesaj dur pe pagina sa de socializare.

„Prieteni, eu nu sunt un influencer care scrie o ineptie pe Facebook si asteapta sa contabilizeze like uri. Eu sunt doar un pneumolog responsabil, care are nevoie de un consult pentru a pune un diagnostic corect si un tratament cat ma duce mintea de bun. Ori asta imi ocupa un 45 de minute.

Cum sa mi impart timpul cu sute de mii de oameni care imi solicita ajutorul. Cum? Ia gasiti dumneavoastra o solutie pentru rezolvarea acestei probleme. Sa scap si eu de faptul ca mi reprosati din ce in ce mai agresiv ca nu va raspund la telefon. Sunt din ce in ce mai sigura ca de fapt multe din aceste comentarii sunt provocari. Stiti cum este cu vine lupul, vine lupul…

PS si mai observ o chestie care normal nu ar trebui sa ma afecteze. Datul ochilor peste cap, mana a lehamite, dar fara argumente… Ai ceva de comentat, iesi in fata si expuneti argumentele. Nu prin barfe, pe care mi le transmite pacientul. Daca mai vad o singura data ca mi se opreste nejustificat tratamentul, ies in fata si dau nume. Uneori e prea mult”, a scris medicul e pagina sa de Facebook.