Monica Anghel a slăbit 25 de kilograme! Află ce dietă a urmat

Monica Anghel nu mai arată deloc așa cum o știai. Vedeta a ținut dietă și a reușit să topească 25 de kilograme. Transformarea spectaculoasă nu a trecut neobservată de fani, așa că artista a ales să dezvăluie cum a reușit să ajungă la această siluetă.

În primul rând, Monica Anghel merge săptămânal la nutriționist, pentru a se asigura că dieta sa este una care va da rezultate. Acesta o cântărește săptămânal și îi dă sfaturi legate de alimentație.

În al doilea rând, mănâncă sănătos. Masa de dimineața constă într-un ou fiert, 50 de grame de brânză slabă sau cașcaval, un ardei gras verde sau roșu și cafea fără zahăr sau cu îndulcitor.
„Trebuie să bem lichide, mai ales în perioada de căldură, trebuie să bem 3 litri de apă. După micul dejun avem o gustare: un măr, o felie de ananas sau 15 – 20 de sâmburi de migdale. Este foarte important: sau, nu și”, a dezvăluit Monica Anghel la Antena Stars.

„La prânz – o ciorbiță de legume, poate fi cu carne și cu ou bătut deasupra, fără pâine sau putem avea vrăbioară de vită sau mușchiuleț de porc, cu salata verde, cu rucola, cu roșii cherry. Înainte de masa de seară, mai avem o gustare: poate fi un chefir sau o sana cu 0,7% sau 0,9% grăsimi”, a continuat vedeta.

Pentru seară, artista a spus că cea mai bună alegere este o salată verde, cu multă verdeață, cu un pește alb sau piept de curcan.
„Dacă te culci la 12 noaptea, ultima masă trebuie să ie la ora 20:00”, a încheiat Monica Anghel.