Familia Raisei cere 6 milioane de euro despăgubiri de la polițistul care a ucis-o pe trecerea de pietoni

Familia Raisei cere polițistului care le-a omorât copilul pe trecerea de pietoni despăgubiri de 6 milioane de euro, iar rudele fetei rănite cor 1 milion de euro. Iată ce mărturisiri a făcut avocatul familiei Raisei!

Raisa Nicoleta, copila în vârstă de 11 ani care a fost călcată pe trecerea de pietoni de un polițist a fost înmormântată. Familia fetei vrea să-l dea în judecată pe Constantin Popescu, în cadrul unui proces civil și să-i ceară despăgubiri de 6 milioane de euro.

Familia Raisei cere despăgubiri de 6 milioane de euro

În afara procesului penal pentru ucidere din culpă, Constantin Popescu, polițistul care a omorât-o pe Raisa se va confrunta și cu un alt proces civil. Familia fetei rănite a cerut despăgubiri de 1 milion de euro, iar familia Raisei de 6 milioane de euro.

”Zilele următoare cererea pe care o vor înainta Parchetului și instanței e de constituire ca parte civilă la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei. Iar în partea cealaltă se gândește familia la 1 milion de euro pentru fracturile suferite și traumă”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, în cadrul unei emisiuni TV.

Polițistul se află acum sub control judiciar și urmează să fie audiat din nou joi. Sursele din anchetă susțin că polițistul s-ar fi uitat pe telefon chiar în momentul în care a comis accidentul.

Raisa Nicoleta, fetița de 11 ani, care a fost ucisă pe trecerea de pietoni de către polițist a lăsat în spate lacrimi și o durere imensă în sufletele părinților ei.