Cine este poliţista care s-a împuşcat în cap în această dimineață. Adela Loredana avea 25 de ani şi se căsătorise cu doar câteva luni în urmă / FOTO

Adela Loredana avea doar 25 de ani. Astăzi a decis să își pună capăt zilelor, așa că s-a împușcat direct în cap cu arma din dotare. Pe rețelele de socializare, părea să fie mai fericită ca niciodată alături de partenerul ei de viață. Cei doi s-au căsătorit în luna septembrie. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit într-o baie.

Adela Loredana, o polițistă din Mehedinți, în vârstă de 25 de ani, s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în această dimineață. Doar ce intrase la serviciu, la ora 08:00, iar două ore mai târziu a fost găsită moartă.

Cine este poliţista care s-a împuşcat în cap în această dimineață

Adela Loredana a decis să își pună capăt zilelor din cauza problemelor pe care le avea cu partenerul ei de viață, potrivit primelor informații emise de către oamenii legii din Mehedinți. Pe rețelele de socializare, cei doi apar împreună fericiți în numeroase fotografii.

S-au căsătorit în luna septembrie, au făcut o ședință foto de poveste în Italia, și-au declarat dragostea pe rețelele de socializare unul altuia, până la adânci bătrâneți. Cu toate acestea, tânăra polițistă se pare că era de-a dreptul copleșită de probleme.

Fără să stea prea mult pe gânduri, în această dimineață, după ce a intrat la serviciu, a intrat în baia gării din Strehaia. S-a împușcat în cap cu arma din dotare. Mai mulți oameni care se aflau în gară au auzit împușcăturile.

Adela Loredana era căsătorită cu un polițist de la IPJ Dolj

Adela Loredana a fost găsită fără suflare în baie, împuşcată în cap şi plină de sânge. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

”La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia”, au transmis oamenii legii.

Polițista în vârstă de 25 de ani terminase Şcoala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, în 2018. Era ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia și era căsătorită din luna septembrie a anului trecut cu un polițist de la IPJ Dolj.

Nimeni nu își explică cum a fost posibil ca Adela Loredana să recurgă la un astfel de gest. Un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia a ajuns imediat la fața locului și a alertat autoritățile, însă a fost mult prea târziu.