Bunicul Raisei, copila ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, răpus de durere. Ce a mărturisit

Bunicul Raisei Nicoleta, copila ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist, a făcut confesiuni în lacrimi. Familia fetiței este devastată de durere, după ce Raisa a fost omorâtă într-o clipă de neatenție. Bunicul micuței spune că agentul vinovat își poate continua viața, însă nepoata lui zace în mormânt.

Acesta a povestit cu ochii în lacrimi cât de greu îi este fără nepoțica lui.

„ Cum să fie… O noapte ca vai de ea. Păcat de ea că s-a dus. (…) E greu, e greu, nu sunt cuvinte ca să… Pe el o să-l dea afară din Poliție, se duce la o firmă de pază bine-mersi ca și nou angajat și… viața lui merge înainte. A noastră, vom vedea ce va fi”, a spus bunicul Raisei Nicoleta, pentru Antena 3.

Bunicul Raisei Nicoleta, dar și restul familiei sunt terminați de durere, după ce au pierdut-o pe micuță. Bătrânul este de părere că agentul de Poliție își poate continua viața și să-și găsească o altă activitate. Părinții micuței și-au condus fiica pe ultimul drum ieri. Au fost momente pline de tristețe, lacrimi amare, durere și suspine la capătâiul acesteia.

Cu lacrimi în ochi și cu vocea tremurată de durere, tatăl Raisei a declarat că vrea ca agentul de poliție care se face vinovat de moartea fiicei sale să plătească cu vârf și îndesat pentru că l-a despărțit de copilul său.

„A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe.(…) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească. Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui”, a spus tatăl fetiței.

“Ce să-i fac? Se mișcă!” Apelul la 112 al polițistului care a omorât-o pe Raisa! Era disperat
“Al treilea dipecer 112: Erai în misiune?

Polițistul: Da, da, da.

O voce de bărbat (cel mai probabil tatăl Raisei): E fetița mea!

Polițistul: Nu am voie să o mut de aici! Nu am voie să o mut de aici!

Al cincilea dispecer 112: Bună ziua. Poliția. Spuneți, vă rog.

Polițistul: Alo, vă rog!

Polițistul: Am lovit-o. Am lovit-o pe trecerea de pietoni. Mi-a sărit în față. Un copil, un copil, un copil!

Al șaselea dispecer 112: Are puls?

Polițistul: Are, are, da! Da, acum sunt cu ambulanța la telefon!

Polițistul: Ce să-i fac? Ce să-i fac? E plină de sânge! E plină de sâge! A pierdut foarte mult sânge! Dar se mișcă! Ce să-i fac? Spuneți-mi, ce să-i fac?

Al șaselea dispecer 112: Să rămână jos, acolo. Să nu se miște! Să nu stea pe spate! Eventual..pe stânga. Polițistul: Pe stânga? Pe partea stângă?”, se arată în stenogramele publicate de antena3.ro.