Copila ucisă pe trecere de mașina poliţiei a fost condusă pe ultimul drum

Raisa, în vârstă de 11 ani a fost condusă pe ultimul drum, după ce s-a stins din viață, joi 13 ianuarie, după ce a fost ucisă pe trecerea
de pietoni de mașina poliției.
Sute de oameni o conduc pe ultimul drum
Ea a fost ucisă de mașina poliției în cursul zilei de joi, pe Bulevardul Laminorului din București.

Micuța este condusă astăzi pe ultimul drum. Slujba de înmormântare are loc la Biserica “Tuturor Sfinților” de pe strada Hotin, din Sectorul 1 al Capitalei.

Durere fără margini pentru familia fetiței
La înmormântare participă și prietenii Raisei. Apropiații și colegii au adus numeroase coroane cu flori și au transmis sute de mesaje de condoleanțe.

Părinții sunt îngenunchiați de durere.

Filmul tragediei de pe Bulevardul Laminorului
Joi, Raisa și Marina, mcele două fetiţe de 11 ani se întorceau de la cursuri şi mai aveau câţiva paşi până acasă când un poliţist le-a spulberat cu maşina pe trecerea de pietoni.
Raisa a murit imediat după impact. Cealaltă fetiță a fost lovită la un picior.

Polițistul care a ucis-o pe Raisa, fetița de 13 ani, a fost retras din funcție. Șeful Poliției Capitalei a făcut anunțul

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, și şeful Direcţiei Cabinet din cadrul Poliţiei Române, Georgian Drăgan, au făcut declarații, vineri seară în cazul care a cutremurat România – accidentul mortal produs pe trecerea de pietoni de polițistul de 27 de ani, care a lovit cu mașina două fete minore în Capitală, una dintre ele decedând la scurt timp după impact.

Şeful Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Bogdan Berechet, a anunţat vineri seară că a dispus retragerea din funcţie a agentului de poliţie care a accidentat mortal o fată de 13 ani pe o trecere de pietoni, subliniind că Poliţia Capitalei nu a încercat “nicio secundă muşamalizarea acestui eveniment”.

“Conform statutului polițistului, am dispus retragerea din funcție și punerea lucrătorului la dispoziție… Poliția va pune la dispoziție toate datele pentru clarificarea situației. Nu s-a încercat nicio secundă mușamalizarea situației. Suntem primii care vrem să lămurim situația”, a declarat vineri seara Bogdan Berechet.