Anamaria Prodan da de pamant cu Laurentiu Reghecampf: “Mori de foame, stai sub pod! Ma, fi-ti-ar ma-ta…”

Anamaria Prodan a fost invitata „La Mijloc”, podcastul lui Codin Maticiuc. Impresara a facut dezvaluiri despre legaturile cu Fane Spoitoru, familia Camataru, razboiul cu fratii Becali si despre divort.

Anamaria Prodan,despre legatura cu Fane Spoitoru
„Eu eram cu Fane Spoitoru. Eram in acelasi anturaj, prieteni. Nimeni nu avea voie sa vorbeasca cu mine. Daca vorbea cineva cu mine si daca luam o gura-doua de whiskey era spectacol. Daca vorbea cineva si mi se parea mie aiurea, incepea scandalul. Eu am crescut numai cu barbati.

Niciodata nu m-a interesat ce zice lumea. Pentru mine au fost fratii mei. Fane este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. E familie, suntem frati. Nu ma interesa ca eu sunt Anamaria Prodan si trebuie sa am anumiti prieteni. Am avut langa mine prieteni saraci care au ramas langa mine intotdeauna, aia sunt singurii care nu au tradat. In rest, toti care au venit pe langa mine, au venit pentru nume, influenta, bani si putere.”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre aparitia in Playboy
„Eu asa am crescut, sa fiu proasta dintre destepti toata viata. Niciodata desteapta dintre prosti. Mi-am planificat de cand ma stiu fiecare pas. Playboy- toata lumea a intrebat de ce. Eu stiam clar ca, in momentul in care apar in Playboy, semnez tot ce vreau ca jucatori. Eu faceam regulile. Nu venea nimeni sa imi spuna cu ce sa ma imbrac.”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan, despre razboiul cu fratii Becali
„Fratii Becali au pierdut tot. Fratii Becali ei alergau singuri si cateodata ajungeau pe locul doi. Cand nu ai concurenta, e greu sa zici ca esti cel mai bun. Erau singurii pe piata. Faceau ei toate transferurile. ”, a declarat impresara.

„Cand m-a sunat Adrian Mutu si mi-a zis ca vrea sa stam de vorba, deja toate femeile din Romania trecusera pe la el. Ma intrebam de ce ma suna pe mine Adi. Prima data am zis ca e gluma. El tot ma suna si am dat numarul la cineva din presa sa il verifice. Si era chiar Adi. Atunci am zis ca e numai bine. Deja incepuse razboiul cu fratii Becali, cu urmariri noaptea cu masinile, cu injuraturi, cu tot.

Toate astea pentru ca, dupa ce am aparut in Playboy, am semnat toti jucatorii. A fost razboi, ce competitie…cu urmariri noaptea, cu masinile! Razboi, razboi. Scandaluri pe la copii pe la scoala, cu injuraturi. Cu bodyguard-ul presedintelui Ion Iliescu pe vremea aia. (…) Am fost inclusiv la Ambasada, eu sunt cetatean american. M-am dus la ambasada si am spus ca imi urmareste familia. Toata lumea imi zicea sa ma impac. Ce sa ma impac? Pai s-a nascut cineva pe Pamantul asta care sa faca probleme copiilor mei? Pai mor cu ei de gat! Eu n-am pierdut nici macar o batalie in viata, asa ca n-am cum sa pierd un razboi.”, a mentionat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre Cornel Dinu
“Stii cu cine ma luptam si imi era drag? Cu Cornel Dinu. Cele mai mari scandaluri, imi era drag sa le am, erau cu Cornel Dinu. Asta are creier, adica te lupti cu unul de talia mea. Dar cu restu’? Trebuie sa stea cu dictionarul in mana daca ma apuc sa scriu sau sa vorbesc ceva.”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre barbatul ideal
„Eu l-am inventat pe Reghe si eu am inventat toti barbatii din viata mea. Nu am avut niciodata un barbat cu bani, care sa imi faca cadouri. La 50 de ani vreau sa termin viata langa unul mai bogat si mai puternic decat mine. Iubitul meu trebuie sa fie mai mare decat mine.

Am luat, am crescut copii si ce am facut? Eu sunt sensibila, mie chiar imi place sa ma tina asa un barbat in brate. Toata viata numai eu am protejat. Barbatul meu trebuie sa fie asa, pana in 60 de ani. Trebuie sa nu fie prapastia dintre generatii. Sa nu fie roman, clar.”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre Laurentiu Reghecampf
„Sunt atat de exigenta cu mine, va dati seama cum sunt cu cei din jur? Asa m-au crescut ai mei, n-am putut sa scap de lucrul acesta. Ii spunem: «Ca antrenor, daca nu esti concentrat un miliard la suta, te-au dat afara si ti-ai incheiat cariera. Nu stii sa faci nimic altceva. Mori de foame, stai sub pod!» (…) El a mai avut scapari, se tara, se rostogolea ca o rama.

Cum crezi ca o sa ajunga Laurentiu Reghecampf? Ce stie el sa faca altceva? El traieste din 15.000 de euro pe luna. De la doua milioane jumatate de euro, a ajuns la 15.000 de euro. E direct in picaj! Mai sunt alti antrenori care si-au batut joc de viata lor.

(…) Eu recunosc, i-am spus direct. «Ma, fi-ti-ar ma-ta a dracu’, sa ajungi asa, ultima scursura?».

Nevasta-ta, Anamaria Prodan, iti face cadou un Ferrari sau nu stiu ce ceas, ca aveai tigaie la mana. Te duce la opera, iti deschide orizontul, te urca pe Everest. Cand sa pui steagul, ce faci, cumetre? Aluneci si cazi pe spate, cazi in cap?! (…) Dementule, tampitule, penibilule!”, a spus Anamaria Prodan, in podcastul la care a participat alaturi de influencerul Codin Maticiuc.

N-a facut Iisus pentru omenire cate am facut eu pentru el Il sunam si-i spuneam: «Prietene, cazi in cap si nu-ti mai intindem mana». Ati vazut un PR mai puternic decat cel facut de mine lui Laurentiu Reghecampf?