Anunț de ultimă oră pentru elevi! Se schimbă structura anului școlar

În ultima perioadă, elevii au primit mai multe lovituri grele, care le-au dat complet planurile peste cap. De la schimbări în ceea ce privește susținerea cursurilor, până la modificarea structurii vacanțelor, elevii au fost nevoiți să se supună noilor condiții. Ministrul Educației anunță acum o nouă modificare: prelungirea anului școlar.

Vești proaste pentru elevi
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că viitorul an școlar va avea o perioadă de cursuri mai lungă decât actualul an, care nu a suferit prea multe schimbări în ceea ce privește structura. Astfel, elevii ar putea merge mai devreme la școală în toamnă și vor intra în vacanță mai târziu, ceea ce înseamnă că și timpul lor liber va fi mai scurt.

„Ar putea începe mai devreme, posibil între 3 și 11 septembrie și ar putea să se termine mai târziu… va fi o perioadă de cursuri mai lungă, nu vă pot spune acum”, a dezvăluit ministrul Cîmpeanu.

Ministrul Sorin Cîmpeanu nu a putut oferi prea multe detalii despre propunerea lui, pentru că încă nu a fost dezbătută, ci doar a ajuns în atenția autorităților. Propunerea ministrului va fi analizată de specialiști în perioada următoare și apoi vor fi anunțate datele de începere și de încheiere ale viitorului an școlar.