Camelia Pătrășcanu spune ce beneficii aduce Mercur pentru fiecare zodie, până pe 4 februarie 2022

Astrologul Camelia Pătrășcanu a anunțat ce se va întâmpla cu toate zodiile începând din 14 ianuarie 2022, când Mercur intră în retrograd și până în 4 februarie, când planeta își încheie acest tranzit.

Camelia Pătrășcanu a spus, în emisiunea sa de pe Canal 33 (video la finalul articolului) că, deși pare că Mercur Retrograd aduce probleme, acest tranzit va zdruncina anumite aspecte din viața noastră, doar pentru a ne oferi și soluții pentru ele. Așa că nu vă speriați dacă aflați că din 14 ianuarie apar probleme pe anumite planuri, acestea vor fi soluționate în timp scurt, iar apoi veți vedea doar beneficii în situațiile respective.

Multe aspecte bune din acest an sunt legate de semnele de pământ, în special de Taur și Capricorn. E un an bun să renunțăm la spaime și să ne întărim înțelepciunea și stima de sine.

Tranzitul lui Mercur Retrograd ne oferă anumite teste care ne vor oferi înțelepciune, mai ales după ziua de 1 februarie.

♈ BERBEC
Mercur Retrograd aduce pentru Berbeci, până pe 26 ianuarie, probleme cu banii, cauzate de anumite colaborări. Anumite contexte în legătură cu care și-au făcut speranțe, pot aduce conflicte pe plan financiar. Până pe 3 februarie, totuși, Berbecii reușesc să aducă corecții în acest sens și rezolvă problemele respective. E importantă comunicarea cu șefii, colaboratorii sau cu alții, urmându-și propriul scop. În primăvara anului 2022 se vor lua anumite hotărâri pe plan financiar.

♉ TAUR
La final de ianuarie, nativii din acest semn au trac, primesc anumite sarcini și responsabilități care îi fac să se simtă inconfortabil. În perioada 26 ianuarie – 3 februarie, se pot consulta cu niște persoane și pot primi anumite informații care îi ajută să ajungă pe o poziție mai înaltă. Astfel că, acest interval este benefic pentru a consulta anumiți specialiști. La final de februarie și început de martie, Taurii iau decizii radicale.

♊ GEMENI
Vor afla anumite vești, mai ales pe plan profesional. Gemenii nu vor fi implicați în anumite situații în care ar fi vrut să fie, nu se pot întâlni cu anumiți oameni, iar aceste lucrurui îi supără. Abia din februarie vor apărea și vești bune pentru acești nativi, fie din echipa de la muncă, ori de la partenerul de viață. Acești oameni sunt cei care îi vor oferi un sprijin real acestui nativ. Gemenii vor rezolva probleme legate de bani și de sănătate.

♋ RAC
Tot despre bani este vorba și în cazul Racilor, riscând să piardă sume destul de mari. Aceste probleme financiare sunt cauzate de alte persoane, cel mai probabil apropiate. Situația aceasta va duce într-un conflict, căci Racul va dori să lămurească situația cu persoana în cauză, astfel încât va cere socoteală. Lucrurile se vor atenua în luna Februarie, iar nativii Rac vor depăși momentul.

♌ LEU
Mercur Retrograd în Vărsător va fi tensionat și va transmite Leilor să facă o schimbare în atitudine și comportament. Acești nativi vor fi mai preocupați de cum sunt priviți de către cei din jur, vor fi atenți la gesturile lor, la cum vorbesc, vor opta și pentru diete, haine noi. De asemenea, acest interval va fi benefic pentru a repara anumite relații și colaborări legate de muncă. Succesul din acest an e oferit Leilor în funcție de calitatea relațiilor lor.

♍ FECIOARĂ
Apar multe schimbări pe plan profesional, care se vor integra destul de greu. Apar activități noi, cu multe provocări intelectuale. Multe sarcini îi vor da bătăi de cap Fecioarei, dar va reuși să depășească temerile și se vor adapta, vor găsi soluții. Totul, datorită lui Mercur retrograd, care oferă un aplomb extraordinar și o viziune excelentă. Nu trebui să fie intimidați!

♎ BALANȚĂ
Acești nativi vor fi foarte nemulțumiți și vor ține morțiș să își strige nemulțumirile. Cel mai probabil, această supărare va fi cauzată de partenerul de viață. Se vor consuma mult, vor pierde timp și energie pentru a regla aceste probleme. Abia la sfârșit de februarie, început de martie, vor găsi atitudinea cea mai bună.

♏ SCORPION
Scorpionii trebuie să se plieze pe anumite contexte sociale, trebuie să se adapteze la anumiți oameni. Li se cere flexibilitate și răbdare. Mercur Retrograd vine cu o lecție benefică pentru Scorpioni, aducând o perioadă de creștere emoțională. Vor învăța să menajeze alți oameni, dar și cum să comunice înțelept. Din data de 4 febuarie, această noua atitudine a Scorpionilor va aduce beneficii majore în viața lor.

♐ SĂGETĂTOR
Drumurile sunt dificile, iar întâlnirile cu oamenii sunt solicitante și obositoare. Există riscuri de amenzi, însă, cu toate acestea zona banilor se reglează foarte bine pentru această zodie. Deciziile pe care le vor lua pe plan financiar vor fi excepționale, pot cere onorarii, măriri de salariu, bonusuri. Camelia Pătrășcanu recomandă ca acest semn să aibă răbdare.

♑ CAPRICORN
Sunt preocupați de cheltuieli și de bani în general. Se vor face anumite strategii financiare, cum să procure lucruri, cum să facă economie și cum să câștige mai bine. Mercur Retrograd îi va ajuta să aibă șansa de a face corecții pe planul banilor.

♒ VĂRSĂTOR
Vărsătorii vor fi bulversați, pentru că Mercur va retrograda chiar în zodia lor. Brusc, vor fi nemulțumiți de cum arată, de cum gândesc, de munca lor și de alte aspecte ale vieții. Spre finalul lui ianuarie, lucrurile se mai calmează și devin mai lucizi. Reușesc să se detașeze și să meargă mai departe, chiar dacă greșesc sau nu le convinge ceva. În februarie, filosofia de viață a acestor nativi va deveni mai bună și mai optimistă. Iar acest lucru se va concretiza în decizii financiare splendide, spune astrologul.

♓ PEȘTI
Mercur Retrograd va aduce demintate și noblețe în viața Peștilor, cât să recunoască anumite probleme din viața lor. Persoane sau situații care îi arată o filosofie de viață diferită de a lor, dar care li s-ar putea aplica și i-ar putea ajuta să regăsească fericirea.