Corina Caciuc și Reghe nu se mai ascund! Spun totul despre sarcină și relația lor

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au încheiat orice legătură și se pregătesc de divorț. Reghe și-a refăcut deja viața, este fericit alături de noua sa iubită și și-a oficializat relația. El și Corina Caciuc nu se mai ascund și dau din casă.

Corina Caciuc și Reghe, complet îndrăgostiți
Corina și Laurențiu Reghecampf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. La început au încercat să se ferească de ochii lumii și nu vorbeau despre relația lor, dar acum nu mai au niciun motiv să se ascundă și spun lucrurilor pe nume. De Crăciun au fost protagoniștii unui pictorial cu totul special și au dovedit că se potrivesc perfect.

Corina și Reghe trăiesc o frumoasă poveste de iubire și sunt foarte fericiți. Deși Anamaria Prodan îi acuză că ar fi încercat să pună mână pe averea ei, iubita antrenorului susține că tot ceea ce contează în acest moment pentru ei sunt copilul lor ce va veni pe lume în mai, el fiind cea mai mare bogăție. Tânăra este foarte fericită de tot ce trăiește și spune că nimic nu mai contează în rest.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți„, a declarat Corina Caciuc pentru fanatik.ro.

Reghe, lămuriri despre relația lui
Reghe a fost extrem de criticat de toată lumea, dar mai ales de fosta lui soție pentru faptul că și-a găsit pe altcineva. Antrenorul susține că niciodată nu și-a ascuns relația cu tânăra Corina, doar că a încercat să o protejeze și să o țină departe de răutatea oamenilor.

Se declară un bărbat extrem de fericit, împlinit din toate punctele de vedere, care și-a găsit marea iubirea acum. Antrenorul spune că nu ar schimba nimic la viața lui din acest moment și consideră că totul merge așa cum trebuie lângă femeia care îl va face tată în doar câteva luni.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! (…) N-aș schimba absolut nimic. Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți„, a reacţionat Laurenţiu Reghecampf.