Anamaria Prodan dă lovitura! Impresara revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune

Anamaria Prodan trăiește o perioadă extrem de dificilă. Celebra impresară a suferit mult după despărțirea de Reghe, dar acum este într-un plin proces de vindecare. Este pregătită să ia viața de la capăt și profită de fiecare șansă pe care o primește. Aflăm acum de la ea că va apărea din nou pe micile ecrane, cu o un reality-show de excepție.

Anamaria Prodan, din nou la TV
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu. Cei doi au ajuns la capăt de drum și pe 7 februarie vor merge la prima înfățișare pentru divorț. Lucrurile nu mai merg de mult timp între ei, dar impresara refuza să recunoască această realitate.

Anamaria Prodan trece printr-o schimbare majoră în viața sa, după ce a decis să divorțeze de soțul ei după 15 ani de căsnicie. Acesta și-a găsit deja fericirea în brațele altei femei, care în luna mai îl va face și tătic. Anamaria, în schimb, este singură, dar lucrează intens la ea și cariera sa.

Aflăm de la celebra impresară că a pregătit surprize mari fanilor pentru perioada următoare. Vedeta TV a anunțat în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare că va fi protagonista unui nou reality show.

În urmă cu o zi, agentul FIFA s-a afișat alături de Romario, un tânăr extrem cunoscut pe aplicația TikTok, cu care impresara a fost văzută mai mereu. Cei doi au spus doar că urmează surprize mari, dar nu au explicat exact despre ce proiect este vorba, semn că vor cu adevărat să șocheze.

„ Rămâneți aproape, în curând eu și Anamaria Prodan avem o mare surpriză pentru voi’, este mesajul transmis de cei doi.


Ce a ajuns să facă Anamaria de teama lui Reghe
Anamaria nu are liniște de când este singură. Chiar dacă ea și Reghe se pregătesc de divorț, impresara nu îi dă pace și îi aduce noi acuze soțului. În plus, aceasta a luat măsuri majore pentru a-și proteja bunurile, de teama că Reghe și iubita i le-ar putea lua.

Prodanca a spus că a schimbat yala casei din Snagov, acolo unde a locuit împreună cu Reghe. Aceasta se teme că el și Corina ar putea merge acolo și ar sustrage mai multe bune, susținând chiar că nu este prima dată când se întâmplă așa ceva.