Viorel și Oana Lis se confruntă cu noi probleme. Sărbătorile le-au dat planurile peste cap

Viorel și Oana Lis trăiesc cea mai dificilă perioadă vieții lor. Fostul edil al Capitalei deja a ajuns la o vârstă înaintată și problemele de sănătate nu îi mai dau pace și se pare că asta nu este tot. După sărbătorile de iarnă, situația s-a complicat și mai tare și cei doi soți sunt disperați.

Viorel și Oana Lis, distracție de sărbători
Viorel și Oana Lis au trecut printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza problemelor de sănătate. Ambii au trecut prin boala momentului și s-au confruntat cu clipe de groază din cauza acesteia, pe care le-au depășit cu greu. Au avut nevoie de ajutor mare din partea medicilor, dar acum se simt mai bine.

Cei doi soți s-au bucurat că s-au vindecat și au putut avea parte de sărbători așa cum se cuvine. Oana a mărturisit că de Crăciun au stat împreună și s-au simțit foarte bine unul în compania celuilalt, fericiți că au depășit unul dintre cele mai grele momente din viața lor.

De Revelion au decis să se distreze, așa că au mers la un Cazino, unde s-au simțit foarte bine. La miezul nopții, Oana chiar și-a notat o dorință care speră că i se va îndeplini. Consideră că a ajuns la o vârstă la care trebuie să se axeze pe lucruri serioase, să își facă planuri mărețe și să nu se mai încreadă în oameni.

“A fost mai romantic de Crăciun, iar de Revelion am fost la un Cazino împreună, a fost o distracție, nu facem asta zilnic. În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, mi-am notat pe telefon o dorință. Acum am o vârstă, nu mai sunt mică și credulă, nu mai am așteptări de la ceilalți. Am așteptări de la mine și mă gândesc cum să fac să am o carieră mai importantă, să ajut cât mai multă lume”, a declarat Oana Lis la televizor.

Oana și Viorel au probleme cu banii
De ceva timp, Oana și Viorel Lis au probleme mari cu banii. Costurile sunt extrem de mari, mai ales pentru recuperarea după boală. Au nevoie de multe tratamente și tot felul de suplimente după ce au trecut prin boală, dar pentru asta trebuie să bage adânc mâna în buzunar. În plus, Viorel are nevoie și de alte pastile pentru celelalte complicații de care suferă.

Oana Lis susține că ea s-a ales cu ceva dereglări emoționale după boală și trece prin stări destul de neplăcute. În plus, Viorel s-a ales cu o tuse puternică ce încă persistă și încearcă să se recupereze.