Horoscop 20-26 decembrie 2021 cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Previziuni astrologice totale până la Crăciun

Specialistul în Astrologie, Camelia Pătrășcanu a anunțat Horoscopul pentru săptămâna 20-26 decembrie 2021. Află aici care sunt cele mai importante previziuni astrologice dedicate zodiilor în următoarele zile care includ și Crăciunul. Tot ce trebuie să știi în funcție de semnul tău zodiacal.

Horoscop 20-26 decembrie cu Camelia Pătrășcanu
În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrologice pentru următoarea săptămână.

Zodia Berbec – Foarte multe sarcini de dus la îndeplinire pentru nativii zodiei Berbec. Se preocupă pentru binele familiei și reușesc să rezolve ceea ce nu au putut până acum. Pe 22 și 23 decembrie se anunță cheltuieli neprevăzute.

Zodia Taur – Drumuri multe la început de săptămână, în special luni și marți. Pe 22 și 23 decembrie sunt foarte eficienți, mai ales dacă au de făcut activități artistice.

Zodia Gemeni – Acestor nativi li se recomandă să fie economi și să cheltuiască doar pentru strictul necesar. Apar discuții conjugale pe 23 și 23 decembrie. La final de săptămână vor petrece cu familia într-o atmosferă frumoasă, de sărbătoare.

Zodia Rac – Depind de ei foarte multe lucruri, mai ales la început de săptămână când vor avea multe griji și emoții. Pe 22 și 23 se anunță consum mare de bani și de energie. De sărbători vă așteaptă o invitație la cineva acasă.

Zodia Leu – Nu sunt în mare formă, mai ales în primele zile din săptămână, dar își vor reveni apoi. Pe 22 și 23 vor fi pe val, își vor recăpăta umorul și vor anima sărbătorile pentru cei dragi lor.

Zodia Fecioară – Foarte implicate în aceste zile, active și sociabile. Au nevoie de liniște ca să se concentreze pe 22 și 23 decembrie. De Crăciun acești nativi vor fi în centrul atenției.

Zodia Balanță – Luni și marți au foarte multe lucruri de rezolvat. De ei depind foarte multe, astfel încât se vor preocupa să iasă totul conform planului. Se mai relaxează la jumătatea săptămânii, iar de Crăciun au o dispoziție sufletească specială, nostalgică.

Zodia Scorpion – previziuni astrologice 20-26 decembrie 2021
Nativii zodiei Scorpion au multe lucruri de rezolvat la început de săptămână, chestiuni organizatorice. 22 și 23 decembrie 2021 sunt zile foarte bune, cu multe realizări și soluții. Acești nativi vor face cheltuieli cu cap, iar de Crăciun se vor bucura de o atmosferă minunată.

Zodia Săgetător – Au griji legate de bani, sunt foarte atenți cu banii lor, dar și cu banii altora. Este posibil să li se ceară o sumă de bani și să aibă sentimentul că sunt păgubiți. La jumătatea săptămânii se anunță musafiri de departe.

Zodia Capricorn – Sunt preocupați de relația cu partenerul de viață, îndeosebi luni și marți pentru că de ei depinde starea în care se află acesta. Pe 22 și 23 își vor dori să facă pe plac cuiva, ceea ce înseamnă consum de timp și de bani.

Zodia Vărsător – Muncă multă, dar eficientă la început de săptămână. Pe 22 și 23 decembrie relația cu partenerul de viață este prioritară pentru că pot exista și mici confruntări. De Crăciun se vor îngriji ca toți cei din jurul lor să fie fericiți.

Zodia Pești – Acești nativi încep săptămâna în mare forță. Au o relație foarte bună cu cei mici, sau chiar se pot comporta ei ca niște copii. Își fac diverse bucurii inocente, muncesc pe 22 și 23, au diverse lucruri de rezolvat, dar toate astea într-o atmosferă veselă. De Crăciun sunt în centrul atenție.