Horoscop rune 20-26 decembrie 2021. Mihai Voropchievici dezvăluie darurile runelor pentru cele 12 zodii

Horoscop rune 20-26 decembrie 2021 cu Mihai Voropchievici. Previziuni despre darurile runelor pentru toate semnele zodiacale. Specialistul în Numerologie anunță că Balanțele dau lovitura, iar Scorpionii vor primi un cadou minunat de la cineva care se gândește la ei.

Horoscop rune 20-26 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici a făcut previziuni astrologice pentru toate cele 12 semne zodiacale în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3. Iată ce a dezvăluit specialistul în Numerologie.

Zodia Berbec – Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt pregătiți să înceapă o viață nouă în toate planurile.

Zodia Taur – Acești nativi primesc din partea runelor două mesaje: să se relaxeze și să nu-și mai facă atâtea griji cu privire la starea de sănătate a unui membru al familiei.

Zodia Gemeni – Astrele anunță o călătorie pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor. Acești nativi sunt pregătiți să-și facă bagajele.

Zodia Rac – Mihai Voropchievici spune că nativii zodiei Rac vor avea o săptămână în care vor vorbi foarte mult.

Zodia Leu – Pentru Lei sunt vești grozave. Se anunță, în această săptămână, fertilitate și belșug pentru nativii acestui semn zodiacal.

Zodia Fecioară – Nativii zodiei Fecioară intră luni, 20 decembrie, într-o săptămână cu protecție divină.

Zodia Balanță – Balanțele vor da lovitura, anunță Mihai Voropchievici. Vor avea parte de un salt rapid și calitativ în viața lor.

Zodia Scorpion – previziuni rune 20-26 decembrie 2021
Pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului se anunță o surpriză plăcută, un cadou neașteptat, de la o persoană care se gândește la ei.

Zodia Săgetător – Acești nativi simt nevoia să ia o pauză și asta vor face pentru că au cu adevărat nevoie de odihnă.

Zodia Capricorn – Nativii zodiei Capricorn au mult spor la muncă. Nu se satură niciodată de muncă. Astrologul anunță pentru ei: forță, putere și tărie.

Zodia Vărsător – Vești bune pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Vărsătorului. Așteptați-vă să primiți bucurie în această săptămână.

Zodia Pești – Pentru Pești, astrele au un mesaj important: consolidați-vă poziția în familie, la serviciu și în societate dacă vă doriți să triumfați.