Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, în prag de Crăciun. Suferința este mare

Irina Tănase suferă după despărțirea de Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD pare hotărât să-și vadă de viață și să treacă peste ceea ce a fost între el și iubita sa. Irina nu renunță atât de ușor și speră că el se va întoarce și va reveni la sentimente mai bune. Știe, totuși, că nu are cum să schimbe situația și că tot ce poate face este să aștepte. Irina a postat pe Instagram un mesaj care pare că face trimitere la ceea ce s-a întâmplat și este îndreptat direct către Dragnea.

Mesaj subtil pentru Liviu Dragnea
Irina Tănase a postat o imagine cu un mesaj subtil îndreptat cel mai probabil către Liviu Dragnea care ar fi părăsit-o din cauza unor mesaje care arătau că ea l-ar fi înșelat. În spațiul public a apărut informația cum că Liviu ar fi fost sfătuit de către anumite persoane să renunțe la această relație. Iată ce a transmis Irina:

Dacă diavolul îi poate convinge pe îngeri să părăsească Raiul, atunci te poate convinge și pe tine să mergi în Iad. Ai grijă pe cine asculți, a fost mesajul postat de Irina Tănase pe contul ei de Instagram.

Irina Tănase spune că nu l-a înșelat pe Dragnea și că nu este prima dată când se încearcă despărțirea lor. Ea susține că mesajele care au apărut în presă nu îi aparțin și că i-a fost fidelă iubitului ei.

Irina Tănase ia în calcul ca scandalul despărțirii să fi fost regizat
Tânăra a luat în calcul chiar că Liviu Dragnea ar fi înscenat această situație (n.r. mesajele) pentru a se despărți de ea fără prea multe explicații. Totuși, ea nu crede că fostul ei iubit ar fi capabil să facă așa ceva. Irina Tănase nu își imaginează de ce există persoane care vor răul unor oameni care se iubesc.

M-am gândit inclusiv la faptul că el ar fi vrut să ne despărțim și că ar fi regizat acest scandal pentru a nu mai fi nevoit să-mi ofere explicații. Mi-au atras atenția și alte persoane din apropierea mea că ar fi posibil, a spus Irina Tănase pentru Gândul.ro.

Irina spune că Liviu Dragnea este omul pe care ea îl iubește și lângă care își va trăi viața. Ea le-a transmis celor care le vor răul, să le fie rușine pentru că se joacă cu viețile oamenilor și fac rău în ajunul Nașterii Domnului.