Ce avere a strâns Andra în cariera sa. Artista a reușit să-și păstreze modestia

Andra este una dintre cele mai mari artiste din toate timpurile, din România. A pornit de mică pe drumul muzicii și a ajuns să aibă o carieră de invidiat, cu un palmares fabulos, nenumărate single-uri și premii obținute pentru performanțele sale muzicale și talentul considerabil. A munci mult și a făcut o adevărată avere din munca ei.

Ce avere a strâns Andra din muzică
În 21 de ani de carieră, Andra a strâns o adevărată avere, cu multă muncă, dar făcând ceea ce îi place. Potrivit Fanatik, un singur concert îi aduce artistei 3000 de euro, iar vedeta este foarte solicitată să cântă în toată țara, la evenimente publice sau la petreceri private.

Andra Măruță are o carieră de invidiat și în televiziune, fiind jurat la cele mai mari show-uri Pro Tv. În prezent vedeta se află la masa juraților de la Românii au talent, unde, conform informațiilor apărute în presă, ar fi remunerată cu 10.000 de euro pe sezon. Aceeași sumă ar fi încasat-o și pe vremea când făcea parte din echipa Vocea României.

Fiind un nume atât de mare, o artistă foarte populară și iubită de români, Andra este căutată de cele mai mari branduri din țară, care o solicită pentru contracte de imagine. Și aceasta este o sursă de venit importantă pentru artistă.

În total, încasările lunare ale Andrei împreună cu soțul Cătălin Măruță s-ar ridica la 40.000 de euro. Măruță este om de televiziune și moderează cu succes o emisiune la Pro Tv care îi poartă numele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Andra și Cătălin Măruță locuiesc într-o vilă de 800.000 de euro
De-a lungul timpului, Andra și Cătălin Măruță au demonstrat că fac o echipă bună și au pus împreună bazele unei familii frumoase. Acum ei au doi copii și locuiesc într-o vilă din Băneasa despre care se vehiculează că a costat nu mai puțin de 800.000 de euro. Cele două vedete și-au dorit tot ce e mai bun pentru familia lor, pentru copii și s-au mutat într-o zonă bună, cu multă verdeață și mai accesibilă către oraș.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive și solide cupluri din showbiz-ul românesc care dintotdeauna au stat departe de scandaluri. Sunt un cuplu foarte popular, îndrăgit de către români.