Durere mare in familia Ioanei-Vanesa, studenta din Iasi ucisa alaturi de iubitul ei: „Drum lin spre ceruri, printesa lui tata”

Durere fara margine in familiile studentilor ucisi in chinuri groaznice si incendiati intr-o vila din Iasi. Ioana Vanesa B., 23 ani, si Youssef A., 25 ani, doi studenti la UMF Iasi, si-au gasit sfarsitul intr-un mod cumplit in vila pe care o inchiriasera si unde se mutasera de curand. Pe trupurile celor doi tineri anchetatorii au gasit urme de zeci de lovituri de cutit. Cei doi studenti fusesera injunghiati in zona gatului, spate si maini, dupa care corpurile lor au fost incendiate.

Cine sunt cei doi studenti

Youssef A. se mutase in Romania, dupa ce a studiat in Bruxelles, unde se afla familia lui si unde trebuia sa ajunga vineri impreuna cu iubita sa, Ioana Vanesa B. Cei doi tineri aveau o relatie frumoasa si doreau sa se casatoreasca. Tanarul a fost vazut pentru ultima data in viata miercuri seara. O vecina din acel complex rezidential a vazut atunci curtea plina de tineri care fumau narghilea, scrie Ziarul de Iasi. Prietenii studentului au declarat ca acesta era o persoana linistita si ca ii placea sa conduca motocicleta.

Ioana Vanesa B. era din comuna ieseana Miroslava. Tanara a absolvit Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iasi si urma facultatea de Medicina. Politistii continua cercetarile pentru identificarea autorului.

„Drum lin spre ceruri, printesa lui tata”
Cei din familia studentei au scris mesaje dureroase pe pagina de Facebook. Printre acestia si tatal Ioanei. „Drum lin spre ceruri Ioana-Vanesa..Te voi purta mereu in sufletul meu.. Printesa lui tata”, a scris acesta.

„Drum lin spre ceruri Ioana-Vanesa nepotica si printesica mea buna si frumoasa. Nu te voi uita niciodata!”, „SUFLETUL MEU FRUMOS , , FRUMOASA LUI MATUSA , INCA NU CRED VANESA , , NU POT SA CRED !!! DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE !!!!”, sunt doar cateva dintre mesajele postate.