Anamaria Prodan, anunț șocant. Impresara și Reghe nu mai divorțează: “Cred că nu mai divorțăm!”

Anamaria Prodan trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebra impresară a rămas singură, după ce Reghe a decis să o părăsească pentru altă femeie. Toată lumea așteaptă să vadă ce se va petrece după divorț, dar se pare că acesta nu va mai avea loc prea curând, conform declarațiilor făcute de impresară.

Anamaria Prodan, declarații despre divorț

Anamaria Prodan și Reghe au ajuns la capăt de drum. După mai bine de 13 ani de iubire, Reghe a decis să pună punct relației și să înceapă o nouă poveste alături de o femeie mult mai tânără decât el, care curând îi va dărui și un băiat.

Toată lumea așteaptă acum divorțul dintre antrenorul Craiovei și impresară, dar se pare că acesta nu va avea loc sau cel puțin nu prea curând. Anamaria Prodan a anunțat public că s-a decis primul termen al divorțului de Laurențiu Reghecampf și că bărbatul nici măcar nu ar fi depus actele.

Prodanca a explicat că procesul, anunțat de antrenorul de fotbal al Universității Craiova, va avea loc pe 7 februarie 2022, așa cum ar ști din auzite, iar finalul acestui an o va găsi tot căsătorită. Totuși, nu este sigură de această dată, pentru ă nu a fost înștiințată că a fost demarat procesul și nu a mai primit informații în acest sens.

“Oricum, în anul 2022 intru căsătorită, cred că nu mai divorțăm niciodată, fiecare este cu viața lui, cu casele lui. Dar dacă cineva are iubită, eu trăiesc pentru copiii mei, e altceva. Eu nu am căutat în timpul căsătoriei să îmi fac relații extraconjugale.

Așa mă prinde și Revelionul, căsătorită, fără să mă intereseze relații extraconjugale, pe mine nu mă interesează să mă găsească lumea însărcinată, că dau banii familiei la amanți, eu trăiesc doar pentru copiii mei, așa cum trebuie să facă orice mamă”, a declarat Prodanca.

Anamaria Prodan continuă să îl atace pe soțul ei, explicând că pe ea nu o deranjează statutul de femeie măritată, pentru că niciodată nu a căutat atenție de la alt bărbat și nici nu are planuri prea curând în ceea ce privește căsătoria.

Ce îi cere Reghe impresarei

Reghe i-a cerut fostei sale soții să nu îi mai pronunțe numele, după ce aceasta a vorbit urât despre el. Totuși, impresara a găsit o poreclă pentru el și iubita sa și tot nu se abține de la comentarii.

Laurențiu Reghecampf a decis să-și asume relația cu Corina Bilcon, astfel că recent încă soțul Anamariei Prodan și-a făcut o ședință foto de Crăciun alături de partenera sa. Anamaria Prodan a analizat fotografiile și a precizat că cei doi nu se potrivesc deloc, făcând tot felul de ironii la adresa lor.