S-a aflat! Doru Gușman nu a chemat-o pe Niculina Stoian la parastasul lui Petrică Mâțu Stoian. Ce interpreți au fost invitați de impresar

Peste 100 de persoane sunt astăzi așteptate la parastasul de 40 de zile al lui Petrică Mâțu Stoian. Nume mari din lumea folclorică vor ajunge la Craiova la pomana cântărețului. Niculina Stoican nu a fost invitată de Doru Gușman, impresarul artistului.

Au trecut 40 de zile de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian, iar astăzi are loc parastasul cântărețului. La Craiova au venit de la primele ore ale zilei apropiații și s-au adunat la mormânt, unde a avut loc o slujbă pentru sufletul plecat la ceruri al interpretului.

Doru Gușman nu a chemat-o pe Niculina Stoican la parastasul lui Petrică Mâțu Stoian
Imediat după slujbă cu toții vor merge într-un local, acolo unde va avea loc și pomana. Peste 100 de persoane sunt așteptate să vină la masă și mulți cântăreți de muzică populară.

Doru Gușman a enumerat câteva dintre persoanele publice care vor fi prezente, însă Niculina Stoican nu se află pe lista impresarului.

”Am chemat prieteni de-ai lui, cărora dacă le curge o lacrimă e singeră, cei care l-au iubit și pe care i-a iubit: Constantin Enceanu, Mariana Ionescu, Maria Dragomiroiu, Cristi Bănățeanu, mulți…”, a spus Doru Gușman pentru Oltenia TV.

Întrebat dacă Niculina Stoican va fi prezentă, Doru Gușman nu a ales să facă nicio declarație și a evitat să mai vorbească, interpretând astfel că nu a fost chemată la parastas, în urma conflictului dintre el și cântăreață.

Niculina Stoican și Doru Gușman, replici dure
După moartea lui Petrică Mâțu Stoian a izbucnit un scandal între Doru Gușman și Niculina Stoican, asta deoarece impresarul preciza că artista i-a grăbit pensionarea intrepretului, deorece îi făcea zile amare în cadrul Ansamblului Maria Tănase pe care îl coordona.

Cei doi și-au dat replici dure, iar interpreta chiar a precizat că-l va da în judecată pe impesar pentru acuzațiile mincinoase și pentru că îi strică imaginea. scrie spynews.ro