Anamaria Prodan da de pamant cu Laurentiu Reghecampf dupa ce a vazut pozele lui Reghe si Corina: „Toata munca vietii mele este tavalita”

Anamaria Prodan a rabufnit dupa ce au aparut primele imagini publice cu Laurentiu Reghecampf si iubita sa. Impresara il acuza pe Reghe ca nu mai vrea sa isi viziteze copilul.

“Nu am divortat, nici macar primul termen nu a fost stabilit. Nu s-a discutat absolut nimic. Am fost sunata de baietelul meu mic, de 13 ani. Nu am raspuns instant, am stat un pic si am simtit atat de multa… nici greata nu pot sa ii spun.

Am realizat dupa atat de mult timp ca toata bunatatea mea, toata dorinta mea de a nu expune familia mea, a ajuns sa fie calcata in picioare de presa cu ajutorul sotului meu, Laurentiu Reghecampf.

Nu am putut decat sa ii dau un mesaj de felicitare pentru aceasta sedinta foto care ar fi trebuit sa ramana in laptopul personal. El nu isi vede copilul, nu il viziteaza. Din cand in cand mai trimite 100 de euro. De Sarbatori a considerat ca 25 de milioane de lei vechi este suficient”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan, acuzatii dure la adrea lui Reghe
“Anamaria este acea mama rea, care isi invata copiii sa nu isi iubeasca tatal. A venit momentul sa vorbesc dupa atatia ani. Suferinta copilului meu este atat de mare incat domnul Laurentiu Reghecampf trebuie sa inteleaga ca o relatie dintre doi oameni se pot termina, putem sa avem iubiti, iubite, dar iubirile nu trebuie sa devina publice.

Dar pe tine nu te intereseaza sa vezi copilul minor. Spui ca iti aduce COVID cand te rog sa il iei cand sunt plecata din tara. De fete nici nu vrei sa auzi. Toata munca vietii mele este tavalita si presa face statui unui om care este casatorit.

De un an de zile Laurentiu Reghecampf vrea sa distruga aceasta familie. Pe 1 iunie faceam nunta. Familia este cel mai important lucru pe care un om o poate avea. Tot ce se construieste pe lumea asta este despre familie.

Astazi iti dai arama pe fata, de un an te faci de ras sistematic. Azi, nu vad decat niste fotografii cu mine in presa pe care le are numai sotul meu, niste pictoriale alaturi de amanta, jenante, in conditiile in care copilul iti plange acasa si vrea sa te vada, dar spui ca iti aduce COVID. La fotbal toti parintii rad”, a mai punctat ea.

“Astea-s amenintarile pe care le face sistematic (n.r. Anamaria Prodan despre mesajele pe care Laurentiu Reghecampf le trimite in emisiune).

Este dorinta acestei domnisoare care a presat, a terorizat, un barbat mai slab, ca Laurentiu Reghecampf. Sotul meu face plangeri. A amenintat foarte multe femei, barbati, care au avut diferite filmulete, mesaje, despre amanta.

Eu, Anamaria Prodan, am incercat sa imi salvez sotul si sa mediez. Tot datorita mie s-a facut liniste. I-am spus: “Nu esti barbatul de care m-am indragostit”. Noi l-am strigat toata viata “Soarele nostru” ca sa ajungem rasul unei tari.

Cineva trebuie sa-l opreasca si asta trebuie sa fiu eu. Daca tu trimiti notificari, a angajat foarte multi avocati pe care ii tine la gramada”, a spus Anamaria Prodan.

Ce se intampla acum cu baiatul celor doi
“Noi am fost impreuna non-stop. Pe langa faptul ca baiatul meu a descoperit aceasta poveste urata a tatalui lui. Au trecut ani. Am reusit sa pansez durerea copilului meu. Cand tu vii acasa si iti tii copilul acasa si injuri si scuipi, ca ai luat pe cineva cum ai luat, ca ai adus la masa noastra, in patul nostru.

Cand dispar lucruri din casa noastra si noi trecem si peste chestia asta. Si cand vin tiradele de amenintari. Te intrebi de ce apar ca sunt tabloide in care se vorbeste despre faptul ca se pierde sarcina la doua luni.

Intelegeti cat de mic poate sa fie un barbat in situatia aceasta (cand aude de infatisarea pentru divort de pe 7 februarie 2022). I-am aratat copilului meu ca fac greseli, dar ceea ce nu te doboara, te face mai puternic.

Acum bataia de joc si sfidarea depaseste granita bunului simt. Se face premeditat acest lucru, asa cum s-au facut in acesti ani in care am crezut in sotul meu. Am deschis razboaie pe toate fronturile cu toti cei care se luau de sotul meu. Stiu tot ce se intampla. M-am trezit intr-o realitate cumplita si nu credeam ca asta se poate intampla.

Nu este o problema ca sotul meu s-a indragostit de o domnisoara care a fost dansatoare sau medic… Nu era o problema”, a mai spus impresara

Laurentiu Reghecampf i-ar fi promis Corinei vreme de trei ani ca divorteaza.

“Eu stiam si il iertam. I-am luat apararea. O mintea ca nu poate sa divorteze din cauza pandemiei, din cauza legislatiei din America”, a mai spus Prodanca.