Cum petrece Gina Pistol de ziua ei. Cea mai mare dorință a vedetei

Gina Pistol își sărbătorește ziua de naștere, iar aniversarea de anul acesta este cu totul specială. 2021 a fost un an plin cu emoții pozitive pentru vedeta tv și pentru iubitul ei pe care l-a făcut tată pentru prima oară. Acum familia lor s-a mărit, iar bucuria este de două ori mai mare.

Cum petrece Gina Pistol de ziua ei
Pe 9 decembrie, Gina Pistol a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani. De data aceasta, sărbătoarea a găsit-o pe Gina împreună cu Smiley și cu fetița lor Josephine Ana. În urmă cu mai puțin de un an, vedeta a devenit mamă pentru prima dată, iar asta a făcut-o să pună pe pauză proiectele de televiziune și să se implice 100% în viața de familie.

Cu privire la aniversarea ei, Gina a spus că nu-și dorește decât să stea acasă, cu Smiley, fetița și pisica, fără să facă ceva deosebit. Ea a declarat că primul care i-a făcut urările de La mulți ani a fost iubitul ei, la miezul nopții. A trezit-o și a felicitat-o.

El a fost primul (n.r. – Smiley). Eu am adormit aseară pe la 23.30 că nu mai puteam de oboseală. Mi-a spus «La mulți ani» așa adormită. Vom sta acasă, cu fiica, cu pisica, cu Andrei și nu facem nimic. Este așa fain acasă, doar cu noi, a spus Gina Pistol la Antena Stars.

Smiley i-a făcut o urare și pe contul lui de Instagram, acolo unde a postat o poză cu Gina și micuța Josephine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Pentru a marca această frumoasă aniversare, Gina a postat o poză pe Instagram, cu un mesaj de mulțumire tuturor internauților care i-au făcut urări. La rândul ei, Gina le-a transmis tuturor gânduri bune și a spus că dorința ei cea mai mare este ca anul care vine să fie bun pentru toată lumea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Când revine Gina Pistol la tv
După aproape un an în care a lipsit de pe micile ecrane, dar a fost non stop alături de fiica ei, Gina Pistol se pregătește să-și reia munca în televiziune. Un prim pas l-a făcut deja: vedeta a prezentat trei ediții speciale de Chefi la cuțite cu o parte dintre concurenții Asia Express.

Mulți dintre fanii ei sunt curioși să afle dacă vedeta se va întoarce la cârma emisiunii Asia Express, însă Gina nu are un răspuns sigur la această întrebare.

Invitată în podcastul lui Speak, vedeta a declarat că nu știe dacă va relua proiectul mai sus menționat, întrucât asta ar însemna să stea departe câteva luni de fiica ei. Gina a lăsat de înțeles că se va mai gândi la acest aspect.