Ce surpriză i-a făcut Radu Vâlcan soției sale, direct din Thailanda. Adela nu se aștepta la asta

Radu Vâlcan este plecat în Thailanda unde au început filmările pentru un nou sezon de Insula Iubirii, dar are grijă să transmită soției sale în fiecare zi că se gândește la ea și îi duce dorul. El i-a făcut o surpriză Adelei, un gest deosebit care arată cât de frumoasă este relația lor chiar și după atâția ani.

Ce surpriză i-a făcut Radu Vâlcan Adelei Popescu
Deși este departe de soția sa și mama copiilor lui, Radu Vâlcan face tot ce îi stă în putință să o surprindă pe Adela în fel și chip. Zilele trecute, el i-a trimis un buchet de flori din Thailanda, însoțit de un bilețel în care scria: Te iubesc. Adela a fost încântată de gestul făcut de către soțul ei și le-a arătat și urmăritorilor de pe Instagram.

Adela i-a mulțumit și l-a întrebat pe InstaStory, în spirit de glumă, dacă florile sunt în locul colierului din perle pe care ea și-l dorește să i-l aducă din Thailanda.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, de trei ori părinți
Pe lângă faptul că au o căsnicie frumoasă, admirată de multă lume, Adela Popescu și Radu Vâlcan se mândresc cu trei copii superbi, pe care și i-au dorit foarte mult. Anul acesta, prezentatoarea tv de la Vorbește lumea l-a adus pe lume pe Adrian, cel de-al treilea băiețel al familiei.

Radu și-a dorit foarte mult o fetiță, însă Adela a spus că dacă nu a fost să fie, familia lor va rămâne așa, iar ea va fi, peste câțiva ani – soacra cu trei nurori.

Chiar vedeta povestea la un moment dat că tatăl ei a sunat-o și i-a spus să nu mai facă copii pentru că îi trece tinerețea și nu apucă să se bucure de viață.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Relația lor a început în 2010, în timpul filmărilor pentru serialul Iubire și onoare. Radu spunea într-un interviu că era mare cuceritor la acea vreme și că nici prin minte nu-i trecea să se așeze la casa lui, dar că Adela l-a făcut să-și schimbe toate planurile.