Cât de mare a crescut fetița Ginei Pistol și a lui Smiley! Cum a fost surprinsă micuța Josephine de către mama ei / FOTO

Ca să îți dai seama cât de repede trece timpul este de ajuns să privești o fotografie cu Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Bebelușul cu care ne-am obișnuit până acum a crescut, iar acum Josephine a făcut deja primii ei pași, dar și ”ravagii” prin casă. Iată cum a surprins-o prezentatoarea de la Chefi la cuțite pe fetița ei!

Internauții s-au declarat pur și simplu uimiți atunci când au văzut cât de mare a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Dacă până acum mama ei o plimba doar în căruț, iată că Josephine a făcut deja primii ei pași!

Cât de mare a crescut fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Josephine crește pe zi ce trece, iar acest lucru l-au observat și internauții, care așteaptă cu sufletul la gură fotografii din partea Ginei Pistol. În continuare, prezentatoarea de la Chefi la cuțite nu dorește să afișeze chipul fetiței ei și a lui Smiley, însă are grijă să îi țină la curent pe urmăritori cu ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi.

Gina Pistol și-a surprins fiica stând în picioare, alături de ”prietenii” ei, două jucării din pluș de care Josephine nu se mai dezlipește. Pe data de 9 martie, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată și iată că timpul a trecut fulgerător.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a mărturisit într-un podcast online că, mai ales de când micuța Josephine stă singură în picioare, trebuie să fie atentă la absolut tot ce mișcă prin casă, atentă la nevoile fetiței, așadar timpul liber al Ginei Pistol a cam dispărut.

Cum arată programul Ginei Pistol de când a devenit mamă

Cu toate acestea, Gina Pistol a recunoscut că niciun sentiment nu se compară cu cel de a fi mamă. Oricât de obosită ar fi, atunci când își vede fetița se simte împlinită și își dă seama că tot efortul depus a meritat cu desăvârșire.

În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă de când a devenit mamă, Gina Pistol s-a declarat o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere.

”Sunt leșinată. Și ideea este că dimineața copilul vrea din nou, el nu știe că nu ai dormit sau nici nu îi pasă. Joacă-te, stai că după 10 minute se plictisește, joacă-te altceva, avioane, îți dai seama că te doare umărul, te doare spatele, alt avion. Este un copil foarte cuminte, din ce am văzut eu la alți prieteni, dar trebuie să fie și el copil acum”, a povestit Gina Pistol într-un podcast online.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a mai mărturisit că spălatul pe păr și aranjatul au devenit un lux pentru ea de când a adus-o pe lume pe Josephine. Mai mult decât atât, Gina Pistol are 5 ore libere pe săptămână, așa cum chiar ea a mărturisit, atunci când vine cineva să o ajute cu Josephine, iar ea merge, de obicei, prin oraș, pentru a-și rezolva treburile.