Lidia Fecioru: ce lecții îți dă viața în funcție de zodia în care te-ai născut

Viața este frumoasă, este o binecuvântare pentru fiecare dintre noi, dar a trăi nu este întotdeauna ușor. Cu toate astea, putem schimba multe în destinul nostru dacă ne propunem asta și dacă lucrăm zilnic la acest scop. Multe dintre trăsăturile noastre, dar și traiectoria în viața pot fi influențate de semnul zodiacal în care ne-am născut. De aceea, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune ce lecții ne oferă viața în funcție de zodie.

Lidia Fecioru: lecții pe care viața ni le dă în funcție de zodie
Iată ce trebuie să știi despre parcursul tău în viață și mai ales despre lucrurile care te trag și jos, sau te ridică și cum faci ca să-ți fie bine și ai ai o viață cât mai liniștită și frumoasă. Sfaturile Lidiei Fecioru au fost oferite în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Zodia Berbec
Pentru cei născuți în zodia Berbec, bioenergoterapeutul spune că trebuie să fie conștienți când au o problemă, să învețe din greșeli, să aibă încredere în ei și să ia viața în piept, așa cum este ea.

Zodia Taur
Taurii trăiesc cu frica zilei de mâine, iar asta nu le aduce niciun beneficiu. Sfatul pentru ei este să învețe să își înfrunte temerile.

Zodia Gemeni
Lidia Fecioru face apel la cei născuți în zodia Gemeni să învețe să nu își mai ignore emoțiile. Lor le este de două ori mai greu să ia decizii pentru că au două personalități.

Zodia Rac
Racii au un lucru foarte important de realizat: să învețe să trăiască prezentul, să lase trecutul acolo unde îi este locul și să se bucure de ceea ce se întâmplă aici și acum.

Zodia Leu
În aceeași situație sunt și cei născuți în zodia Leu care trăiesc în trecut pentru că nu uită nimic și nici nu iartă. Sfatul bioenergoterapeutului este să învețe să renunțe la trecut.

Zodia Fecioară
Pentru Fecioare sfatul numărul 1 este să nu mai dea atenție lucrurilor mărunte, să nu mai fie tipicare și să renunțe la obiceiul de a despica firul în patru. Unele lucruri chiar nu merită atenție deosebită.

Zodia Balanță
Balanțele se atașează foarte ușor de oameni, iar sfatul Lidiei Fecioru este să îi îndepărteze puțin pe cei de care le pasă, ca să vadă dacă sentimentele sunt reciproce.

Zodia Scorpion
Scorpionii trebuie să învețe să vorbească despre ce simt și ce cred pentru că sunt foarte introvertiți. Să știți că uneori este bine să spuneți ce aveți pe suflet.

Zodia Săgetător
Acești nativi trebuie să învețe să înfrunte problemele pe care le au, să nu mai fugă de probleme și responsabilități și să fie curajoși să aibă vise și dorințe.

Zodia Capricorn
Pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Capricornului, lecția pe care o primesc de la viață este următoarea: învățați că viața nu înseamnă numai bucurii și fericire.

Zodia Vărsător
Lecția pentru nativii Vărsător este să fie sinceri mai întâi cu ei, și imediat după și cu cei din jur. Se vor vindeca cu adevărat în interior atunci când vor începe să fie sinceri.

Zodia Pești
Peștii trebuie să iasă din blocajele pe care singuri și le pun, să-și stabilească obiective și să facă tot posibilul să le atingă.