Neti Sandu, Horoscop special de Sf. Nicolae. Schimbari in bine pentru cateva zodii

Horoscop special de Sf. Nicolae. Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

Se poate sa revina niste angajatori care vor sa va asigure ca n-o sa regretati daca bateti palma pentru un proiect, dar nici nu prin presiune, asa ca va mai ganditi.

TAUR

O sa adunati banii pe care trebuia sa-i luati mai de mult si o sa va descurcati fara probleme cu cheltuielile de sarbatori si o sa fie toti ai vostri fericiti.

GEMENI

Va interesati de acte si recuperarea bunurilor pe care nu i-ati luat la timp si o sa prospectati si piata afacerilor, ca sa stiti daca ati putea gasi ceva mai bun de lucru.

RAC

E cineva care va poarta grija asa cum si voi palpitati pentru fiecare dintre ai vostri ca e o infuzie de generozitate in perioada asta, a sarbatorilor, si o sa fie frumos.

Neti Sandu, Horoscop special de Sf. Nicolae. Schimbari in bine pentru cateva zodii
LEU

Se poate sa luati mai multi bani, salariul, plus o prima sau alte restante, bani din colaborari si o sa aveti cu ce sa petreceti cateva zile la munte, undeva.

FECIOARA

O sa va asigurati ca nu le lipseste nimic alor vostri si ca ati luat pentru fiecare cate ceva, dar si pentru confortul casnic ati fi facut voi o comanda online.

BALANTA

Se poate sa treceti pe la copii, nepoti, sunt cadouri de lasat, de stat un pic sa va-ncadrati cu energia celor dragi, ca e sarbatoare, de suflet si voie buna.

SCORPION

Se vine cu propuneri de afaceri, e posibil s-aveti si voi o idee numai buna de pus in practica si o sa existe sansa sa dati lovitura in afaceri la inceputul anului.

SAGETATOR

E o efervescenta si o sa oferiti si o sa si primiti daruri, si poate fi si o zi banoasa, nu numai una cu bunadisozitie. Puteti primi si aprobari.

Neti Sandu, Horoscop special de Sf. Nicolae. Schimbari in bine pentru cateva zodii
CAPRICORN

O sa vi acorde o atentie speciala, poate o zi onomastica, ati bifat un succes si lumea va felicita, o sa fiti inconjurati de oameni care se bucura pentru reusitele voastre.

VARSATOR

Or sa insiste niste apropiati sa puneti umarul la organizarea unui eveniment, poate are legatura cu serviciul, sau e o petrecere de familie de pregatit.

PESTI

Poate faceti o rezervare sa plecati de sarbatori, pe undeva, sau va duceti la rude, la prieteni si nu va costa nimic, sanse de plecare sunt, sa stiti.