Camelia Pătrășcanu: horoscop 6-12 decembrie. Este o săptămână care ne solicită și ne agită

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru săptămâna 6-12 decembrie, cu cele mai importante previziuni astrologice dedicate zodiilor. Se anunță o săptămână solicitantă, agitată, în care vom fi foarte determinați să ne atingem scopurile.

Horoscopul săptămânii 6-12 decembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu
Specialistul în Astrologie a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3 despre previziunile astrologice pentru a doua săptămână din luna decembrie.

Zodia Berbec
Pentru acești nativi, începutul de săptămână va fi extraordinar, cu multe lucruri care vor fi duse la bun sfârșit. Cea mai tensionată zi va fi miercuri când acești nativi pot suferi pierderi financiare sau materiale. Spre final de săptămână vor trage concluzii importante și se vor relaxa.

Zodia Taur
Probleme birocratice în primele două zile ale săptămânii, apoi miercuri se anunță tensiuni cu un șef sau cu o altă persoană care are autoritate. Următoarele zile vor fi marcate de înțelepciune și diplomație. Weekendul îl vor petrece alături de prieteni.

Zodia Gemeni
Acești nativi sunt foarte preocupați de sănătatea lor. Luni și marți sunt cam zgârciți, iar de miercuri se ocupă de acte și facturi. Vor întâmpina mai multe probleme pe care le vor rezolva spre finalul săptămânii.

Zodia Rac
Racii sunt foarte axați pe interesul lor și fac tot ce le stă în putință ca să-și atingă scopul. Este posibil să li se reproșeze că pun prea multă presiune pentru atingerea obiectivelor lor. Pentru weekend se anunță călătorii.

Zodia Leu
Leii muncesc mult în această săptămână. Miercuri vor avea neplăceri din cauza unei persoane în vârstă care își va impune punctul de vedere. Weekendul va fi minunat pentru acești nativi care vor primi lucruri pe care nu le-au cerut.

Zodia Fecioară
Și nativii zodiei Fecioară vor avea mult de lucru, dar vor lucra cu spor. Miercuri munca le va fi mai dificilă, dar și energia lor nu va fi prea sus. De aceea le este recomandat să evită să-și programeze activități dificile în această zi. În weekend sunt alături de partenerul de viață.

Zodia Balanță
Balanțele sunt foarte concentrate pe ceea ce au de făcut. Miercuri va fi o zi tensionată pentru acești nativi cărora li se va cere să facă lucruri imposibile. Vor primi, de asemenea, reproșuri. Joi lucrurile se vor lămuri, iar weekend-ul îi găsește tot la muncă.

Zodia Scorpion
Scorpionii fac ordine în acte, în dosare, fac planuri pe termen lung. Miercuri vor avea parte de tensiuni în familie, și chiar dacă nu au chef să se ocupe de asta, vor fi nevoiți. Joi situația se va liniști, iar în weekend este rost de distracție.

Zodia Săgetător
În primele zile ale acestei săptămâni este vorba despre bani, câștiguri financiare. Găsesc modalități prin care își rotunjesc veniturile, sau se gândesc la anumite investiții. Miercuri apar tensiuni legate de o călătorie, iar în weekend totul se liniștește, iar ei se retrag în sânul familiei.

Zodia Capricorn
Luni și marți, acești nativi își analizează foarte atent sentimentele față de o persoană. Miercuri va fi o zi tensionată din cauza unor cheltuieli neprevăzute. În weekend se anunță drumuri sau călătorii către cineva drag lor.

Zodia Vărsător
Încep săptămâna cu liniște în suflet, după care urmează zbuciumul. Miercuri sunt nesiguri pe ceea ce au de făcut, primesc o sarcină care le produce disconfort. În weekend sunt productivi și muncesc.

Zodia Pești
Peștii încep săptămâna în preajma prietenilor, se vor simți bine, apreciați și protejați. Miercuri pot apărea tensiuni legate de casă, de familie, sau emoții legate de prezentarea unui proiect. În weekend, acești nativi fac o autoanaliză profundă.