Cum își sărbătorește Nicole Cherry ziua de naștere. Aniversare specială anul acesta

Nicole Cherry își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista are anul acesta parte de o aniversare cu totul specială. Înainte de miezul nopții, Nicole și logodnicul ei au împodobit bradul și au pregătit casa pentru sărbători.

Aniversare specială pentru Nicole Cherry
Anul acesta, Nicole Cherry își sărbătorește ziua de naștere alături de logodnicul ei și de fetița lor nou născută. Cireșica a adus pe lume o bebelușă frumoasă și sănătoasă pe care și-a dorit-o mult și a așteptat-o cu mari emoții.

Vedeta a postat pe Instagram un video în care apare alături de familia ei la împodobitul bradului. În timp ce micuța Anastasia doarme, Nicole și Florin pregătesc casa pentru sărbătorile de iarnă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nicole și Florin vor petrece anul acesta sărbătorile de iarnă în formulă completă, alături de iubita lor fiică Anastasia. Startul evenimentelor frumoase din familia lor s-a dat deja, odată cu aniversarea zilei de naștere a artistei.

În Ajun de Moș Nicolae, Nicole Cherry împlinește 23 de ani, iar anul acesta are dublu motiv de sărbătoare: de câteva zile, a devenit mamă pentru prima dată, aducând-o pe lume pe Anastasia.

Mesaje și urări de La mulți ani pentru sărbătorita zilei, Nicole Cherry
Încă de la miezul nopții, Cireșica a început să primească felicitări, urări de La mulți ani din partea fanilor care nu sunt deloc puțini. Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi, iar asta se vede și prin susținerea fanilor față de orice face sau postează pe Internet, vedeta.

Iată câteva dintre mesajele primite de Nicole, anul acesta, de ziua ei:

Cireșica mică si primul ei Crăciun, să fiți sănătoși!/ Primul Crăciun cu păpușica!/ La mulți ani!, Multă sănătate și fericire!/ Este un an special, pentru că de data asta mai ai un invitat mic, la ziua ta. Îți doresc tot ce este mai bun pe lume, cireșică frumoasă!

De ziua ei, Nicole Cherry a primit din partea logodnicului ei un superb buchet de trandafiri, pe care vedeta l-a pozat și l-a arătat și prietenilor de pe rețelele de socializare.