Ce avere are Niculina Stoican. Interpreta de muzică populară este și consilier județean

Niculina Stoica este o interpretă de muzică populară iubită de români, care s-a remarcat, de-a lungul timpului, cu numeroase melodii care au intrat la sufletul publicului. Nu mulți sunt cei care știu că vedeta activează și în lumea politică, având funcția de consilier județean în Gorj.

Ce avere are cântăreața Niculina Stoican
Prin prisma funcției de consilier județean, Niculina Stoican și-a făcut publică declarația de avere în care a precizat că este proprietara unui apartament în Târgu Jiu, are, de asemenea, două terenuri în oraș, dar cea mai interesantă parte este colecția impresionantă de bijuterii.

Potrivit declarației de avere, Niculina Stoican are bijuterii și ceasuri achiziționate începând cu anul 1993. În colecția sa sunt inele în valoare de 3000 de euro, ceasuri în valoare de 65.000 de euro, precum și bijuterii, lănțișoare de 2000 de euro și brățări în valoare de 1500 de euro.

În ceea ce privește veniturile interpretei de muzică populară, aflăm din declarația sa de avere că încasează anual 82.000 de lei de la Ansamblul Maria Tănase și 21.900 de lei din indemnizația de consilier județean.

De asemenea, artista a primit dividende în valoare de 28.500 lei de la firma pe care o deține în Târgu Jiu. Aproape 9000 de lei a încasat din drepturi de autor. Niculina Stoican are și datorii, fiind vorba de un împrumut de peste 90.000 de euro.

Niculina Stoican deranjată glumele lui Cosmin Natanticu
Interpreta de muzică populară a fost deranjată de glumele comediantului Cosmin Natanticu în roast-ul de la iUmor. Actorul a făcut mai multe referiri la Oltenia și la simbolurile sale, iar cântăreața, prezentă în sală, i-a spus să-i fie rușine.

Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!, a spus artista în spirit de glumă.

Niculina Stoican s-a aflat în centrul unui scandal generat de moartea regretatului artist Petrică Mâțu Stoian. Impresarul artistului a declarat că ea și Mâțu nu se înțelegeau deloc, că îl teroriza pe artist și că din cauza ei a plecat din Ansamblul Maria Tănase. Pe de altă parte, Niculina a spus că a avut o relație bună cu regretatul artist, că se înțelegeau bine și că îl va acționa în instanță pe cel care a făcut aceste acuzații.