Răzvan Simion, dezvăluiri despre relația lui. Vrea să mai devină tătic: „Poate o casă mai mare, poate copii mai mulți”

Răzvan Simion este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară. Celebrul matinal de la Neatza trăiește o perioadă frumoasă a vieții sale alături de iubita sa, Daliana. Se pare că cei doi au planuri mari de viitor și chiar se gândesc să devină și părinți.

Răzvan Simion vrea copii cu Daliana
Răzvan Simion și Daliana Răducan se iubesc de câteva luni bune. Deși la început cei doi au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor, acum nu mai au niciun fel de motiv să se ascundă și se afișează cu drag în fața tuturor, având în vedere că se înțeleg bine și se potrivesc de minune.

După ce a suferit din cauza Lidiei Buble, acesta și-a găsit fericirea în brațele Daliei. Relația lor a evoluat rapid și se declară fericiți. Prezentatorul TV spune că simte cum crește alături de iubita sa, cu care se completează perfect.

Matinalul de la Antena 1 a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, unde a vorbit deschis despre femeia de lângă el. Spune că a găsit la ea tot ce căuta și împreună au planuri mari. Speră că se vor muta într-o casă mai mare și chiar să aibă copii și să călătorească mai mult.

”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

Daliana și Răzvan sunt împreună de mai bine de un an, timp în care au realizat o mulțime de lucruri. Și-au cunoscut familiile și, cel mai important, tânăra s-a apropiat de copii matinalului. Aceasta are o relație bună cu ei și chiar este prezentă la evenimentele importante ale acestora, semn că a fost integrată în familia lor.