Liviu Vârciu a ajuns pe mâna medicilor. Prezentatorul TV, din nou la spital: “Nu știu, nici acum, ce am!”

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. Celebrul prezentator are o familie frumoasă, o carieră de mare succes și este foarte fericit, dar se pare că nu excelează la capitolul sănătate. De ceva timp se confruntă cu probleme mari, de care nu mai poate scăpa și care l-au trimis din nou la spital.

Liviu Vârciu, din nou la spital
Liviu Vârciu trece prin clipe extrem de grele. În ultima vreme a stat mai multe pe la spitale și vizite la medici, pentru că problemele de sănătate nu îi mai dau pace. În urmă cu puțin timp, Liviu Vârciu a ajuns la un spital privat unde i s-a pus o perfuzie, pentru că se simțea foarte rău și nu își revenea în niciun fel.

Liviu a ajuns din nou la spital acum, după puțin timp de la internarea trecută. O răceală puternică îi dă bătăi de cap și, deși a încercat tot felul de tratamente, medicii nu reușesc să îl pună pe picioare. Prezentatorul spune că nimeni nu îi oferă explicații clare, nici măcar după ce și-a făcut analizele complete.

Liviu se teme pentru viața lui, motiv pentru care a mers acum la un alt spital pentru a face un RMN. Actorul vrea să afle ce are și de ce se simte atât de rău, deși a luat tot felul de pastile.

‘ Nu trece, orice aș face, poate mă lămuresc cu analizele de mâine. Nu știu, nici acum, ce am! Mai trebuie să fac și mâine niște analize, merg la Spitalul Militar din București. Nu trece, orice aș face, poate mă lămuresc cu analizele de mâine’, a spus Liviu pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu are probleme de sănătate
Liviu Vârciu nu a scăpat nici el de boala momentului. Vedeta a mărturisit că a rămas cu sechele semnificative după ce s-a vindecat, cu care se confruntă chiar și în acest moment.

Prezentatorul TV spune că și-a făcut analizele după vindecare, iar parametrii nu au fost tocmai normali. Obosește mult mai repede, nu are o stare bună și, cel mai grav, are probleme la ficat și la plămâni. Liviu speră că se va vindeca în final și va afla de unde i se trage starea rea.

“Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat’, spunea Liviu Vârciu la XNS.