Sfatul astrologului pentru vineri, 3 decembrie 2021. O zi plina de evenimente la limita

Sfatul astrologului pentru vineri, 3 decembrie 2021. Astrologul Pavel Globa spune ca acesta este momentul pentru luarea deciziilor responsabile si noi inceputuri. Asculta-te pe tine in aceasta zi si daca gasesti putere si energie – actioneaza. Totul se va rezolva.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Astazi, Berbecul se va confrunta cu o sarcina descurajanta stabilita de conducere, dar multele talente si abilitatile tale organizatorice te vor ajuta sa faci fata cu brio. Rezultatul va fi apreciat.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul ar trebui sa se pregateasca pentru o zi proasta, cand totul incepe sa scape de sub control, nimic nu va functiona si planul afacerilor planificate se va duce pe apa sambetei. Si desi ziua se va incheia intr-o dispozitie proasta, nu trebuie sa disperati: maine puteti repara totul.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Inca de dimineata vei fi plin de energie si inspirat de idei noi pe care ti le vor oferi cei dragi sau prietenii tai. Simtiti-va liber sa va asumati implementarea planurilor – rezultatele vor fi excelente.

Sfatul astrologului pentru vineri, 3 decembrie 2021. O zi plina de evenimente la limita
Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii ar trebui sa isi inceapa ziua cu planificare si sa incerce sa prioritizeze corect. Nu abordati mai multe lucruri deodata, procedati in etape. Apoi, in viitorul apropiat, vei putea conta pe schimbari pozitive in viata ta.

Leu (23 iulie – 22 august)

Chiar daca nu crezi in vise profetice, astazi va trebui sa fii atent la indiciile Universului care vor veni in vis. Incercati sa gasiti puncte pozitive in ele. Amintiti-va ca gandurile sunt materiale.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Ziua de azi pentru Fecioara va fi plina de evenimente la limita: intalniri, negocieri, telefoane. Incearca sa termini acest carusel inainte de pranz si dedica seara celor dragi care au nevoie de atentia ta.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Reprezentantii acestei zodii se vor confrunta astazi cu o situatie care ii va impinge sa paraseasca zona de confort si sa faca lucruri complet neobisnuite. Incercati sa va acordati pozitiv pentru a obtine satisfactie de la rezultat.

Sfatul astrologului pentru vineri, 3 decembrie 2021. O zi plina de evenimente la limita
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este timpul ca Scorpionul sa-si aminteasca de cei mai apropiati oameni. Au nevoie de sprijinul tau multa vreme, dar nu vor sa te impovareze cu cereri. Lasa-ti toate treburile deoparte si fa-ti timp pentru cei care iti sunt cu adevarat dragi.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Astazi este o zi de bun augur pentru Sagetator, promitand multe posibilitati diferite. Simtiti-va liber sa abordati ceea ce inainte vi s-a parut dificil si irealizabil. Astazi poti chiar sa-ti asumi riscuri in ceva – va fi justificat.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Astazi Capricornul are o zi grea, deja la inceputul careia vei simti o scadere a tonusului energetic. Incercati sa luati pauze de la serviciu in timpul zilei, sa iesiti la aer curat si sa va distrageti atentia cu o ceasca de ceai.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul poate avea un eveniment fericit astazi: va veti intalni sufletul pereche. Chiar daca nu intelegeti imediat ca aceasta este persoana potrivita si nu ii acordati atentie, acest lucru s-a intamplat deja. Alte evenimente vor incepe sa se dezvolte conform programului karmic.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii isi doreau de mult sa schimbe ceva in viata lor, dar astazi se vor plictisi. Nu sta pe loc, ia masuri. Astazi este o zi de bun augur pentru orice intreprindere.