Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant pentru regretatul artist. Alin Gabriel Matei a lansat o melodie în amintirea celui care i-a fost ca un tată

Alin Gabriel Matei, gest emoționant după moartea regretatului artist, Petrică Mîțu Stoian! A lansat o piesă în amintirea acestuia!

Alin Gabriel Matei, băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut un gest de-a dreptul emoționant în amintirea regretatului artist. Tânărul cântăreț a șansat o piesă, cu un videoclip în care a atașat foarte multe fotografii cu Mîțu Stoian. Este clar că mesajul piesei este unul trist, pentru cel care i-a fost tată și l-a îndrumat în cariera lui muzicală.

Melodia se numește ”E pustie pădurea fără glas de turturea” și a fost lansată pe 30 noiembrie.

Ce spunea Alin despre Petrică Mîțu Stoian

Alin Gabriel, băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a vorbit la un post de televiziune despre ultimele clipe petrecute alături de maestrul din Mehedinți. Tânărul cântăreț și marea legendă a muzicii populare au avut o relație foarte apropiată, iar Petrică Mîțu Stoian i-a fost mereu alături și l-a îndrumat în toate situațiile. Alin a vorbit, la scurt timp după moartea artistului, despre cum l-a cunoscut pe Mîțu Stoian.

” Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât

de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare.
Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs. Era în juriu, eu era, concurent. Vă marturisesc că atunci cand am aflat că este în juriu m-am dus cu teamă pentru că era direct. -Tu cânți, continuă cu ceea ce ai de făcut tu. Nu cânți, pune mâna învață carte. Ei bine, după ce am cântat a avut cuvinte de laudă, am schimbat numere de telefon, ne-am împrietenit m-a ajutat mult, mi-a deschis foarte multe uși într-un timp scurt pe care singur nu le-aș fi deschis.

Vorbea, zilnic si chiar dacă mai treceau zile nu voiam sa il deranjez imi dădea mesaj si-mi spunea -copilul m-ai abandonat- si i-am zis ca nu voiam sa il deranjezi si-mi spunea că niciodată nu îl deranjez și mereu m-a sfătuit când am întâmpinat probleme”, a spus Alin Gabriel, la România TV.