Mihai Voropchievici, previziuni pentru anul 2022: „Trebuie sa fim atenti”

Mihai Voropchievici, previziuni pentru anul 2022. Cunoscutul numerolog a prezentat, la Antena 3, previziunile numerologice pentru anul viitor.

„Nu sunt sanse sa scapam imediat de pandemie, la cum se actioneaza in momentul de fata. Este o pandemie creata artificial.

Anul acesta ne-am aflat intr-un an 5. Dupa 5 vine 6, iar cifrele pare sunt foarte pacatoase pentru sanatate. Fluctuatiile vor fi in continuare, cu niste varfuri pe 02.02.2022, 20.02.2022 si 22.02.2022.

Anul acesta a fost an 5. 5 fiind neprevazutul, 5 cu 6 nu se intelege, pentru ca 6 este mai mare ca el. Neprevazutul il pregateste cineva sub diferite forme: neglijenta si lipsa de constiinta. Noi traim sa prevenim. Preventia este primul factor la care noi nu avem acces.

Numerologic este o insiruire de multi de doi, cifre nefaste, cifre dure. Duritatea lui doi amplifica niste lucruri.

Nu sunt sanse de a scapa imediat. Tendinta este doar un pic descrescatoare.

Factorul disctructiv este frica. Nu frica de moarte, frica de imbolnavire. Cu cat iti este mai frica de imbolnavire si o alimentezi in permanenta, nagativismul pe care ti-l inoculeaza, distruge.

Daca gandesti numai la rau, il atragi in viata ta.

Prin comunicare il distrugi pe om. Comunicarea inseamna orientare, aceasta trebuie sa fie corecta, plauzibila si bine documentata. Raspunsurile logice si adevarate nu sunt acceptate”, a mai precizat maestrul Voropchievici.

In anul 2022 nu scapam imediat de pandemie, iar luna februarie va fi o luna mai grea.

Lumea spune ca pana la sfarsitul anului 2022, se va pune punct acestei pandemii. Dar pe ce se bazeaza lumea?

Sunt foarte multi comentatori care nu au un temei. Ar putea fi luna a 11-a, pentru ca are doi de unu in ea si este tot un doi, deci 11.11, 22.22, patru forte inegalabile. Aici se intra intr-un vortex.

Acest vortex, prin gandirea noastra pozitiva si prin dorinta noastra de a scapa de un rau, distruge orice forta gandului. Noi nu am invatat inca sa construim pozitiv, sa gandim pozitiv.

Pe plan universal, anul 6, prin excelenta, este anul familiei, anul interesului pentru cel de langa tine. Preocuparea tuturor in toata lumea va fi sa-si protejeze membrii familiei, sa-si protejeze familia. Automat familia fiind aceasta tara. Guvernantii ar trebui sa fie mama si tata, care protejeza familia. De ei depinde cum va fi anul 6.

Daca sunt delasatori, sunt dezbinati, nu cad la un consens. Nu exista o uniune, niste pareri plauzibile si niste decizii.

Este un an al deciziilor, pentru ca un an 6 este anul rupturilor, este si an de casnicie, si de uniune, dar poate aparea si alta persoana in viata lor.

Mai sunt si factori externi care intervin intr-un an 6. Acesta este anul cand noi trebuie sa ne redresam, anul viitor se vor oferi mai multe locuri de munca, foarte multe oportunitati.

Indecizia nu mai poate avea loc intr-un an 6, iar 6 automat va avea colaborari si cu parteneri din exterior. In primul rand, multe ajutoare care vor veni.

Un an 6 este un an de liniste, exista factori destabilizatori.

Undeva in subconstientul nostru, prin toate incercarile pe care le-am suportat, ne trezim putin. Incepem sa fim mai analisti cu noi, stim ce vrem, luam decizii si pe plan personal.

Universul lucreaza la un nivel total. Acesta ne ofera posibilitatea sa ne intelegem mai bine, sa invatam sa apreciem pe cel care ne-a fost alaturi si pe cel care ne-a fost ostil.

Constiinta de sine creste, dar creste in acelasi timp si increderea in propriile forte, pentru ca nu poti sta in genunchi prea mult. Trebuie sa te ridici in picioare si sa inveti sa mergi.

Intr-un an 6, automat exista cineva care te ajuta. Fiind constient, incepi sa faci o selectie, pe cine accepti si pe cine nu accepti. Astfel, incepe trierea

Putin mai bine si daca romanul este putin mai bine decat cum a fost in anul trecut, este extraordinar de usor de multumit.

Trebuie sa fim atenti in primul rand la propria persoana, asigurarea starii de sanatate si, in final, la parteneriat”, a spus Mihai Voropchievici pentru sursa citata mai sus.