”Toate pastilele sunt în mine!” Cu ce probleme de sănătate se confruntă Liviu Vârciu, după ce a fost externat din spital

Liviu Vârciu a ajuns la spital în urmă cu doar câteva zile, după ce răceala puternică nu îi mai dădea pace.

Acestuia i s-a făcut o perfuzie și a fost externat, însă în continuare se simte rău.

În urmă cu doar câteva zile Liviu Vârciu și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare, după ce le-a spus acestora că nu se simte deloc bine. La scurt timp însă prezentatorul TV s-a filmat pe patul de spital, cu branula în mână și a mărturisit că a cerut ajutorul medicilor.

Liviu Vârciu se confruntă cu probleme de sănătate, după externarea din spital

Actorul a stat câteva ore internat în spital, însă externat fiind starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit deloc. El a făcut și mai multe teste de COVID pentru ca nu cumva să fie infectat cu virusul, însă rezultatul e negativ.

Astăzi Liviu Vârciu le-a spus fanilor de pe Instagram că în continuare se simte rău, stă la pat și îi este foarte frig. El a mărturisit că nu înțelege ce se întâmplă deoarece ia o mulțime de pastile și tot nu îi trece răceala puternică.

”Tot la fel, tot la fel. Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg. Aveți grijă de voi ca să stați cu festul în casă și cu patru pături pe voi. Îmbrăcați-vă când ieșiți afară că baga suferă la frumusețe. Nu ieși cu capul ud mamă, da!?”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Starea de sănătate a lui Liviu Vârciu a îngrijorat pe toată lumea, motiv pentru care apropiații l-au sunat de multe ori în ultimele zile. Chiar prezentatorul TV a ținut să le mulțumească tuturor pentru că s-au interesat de starea lui în aceste momente, însă a specificat că nu e are COVID-19.

Prezentatorul TV speră să se însănătoșească cât mai rapid și să-și poate relua activitatea, căci în aceste momente stă tot timpul la pat și nu poate face nimic.