Cum e viața de mămică pentru Nicole Cherry. Artista se reface după naștere

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată, iar emoțiile de fericire au copleșit-o pe artistă. Fanii au fost în extaz când au aflat că în sfârșit Anastasia a venit pe lume. În toată perioada sarcinii, Nicole i-a ținut pe internauți la curent cu starea ei și a vrut neapărat ca în ziua cea mare să facă anunțul și să le mulțumească tuturor celor care au stat cu sufletul la gură pentru ea.

Cum este viața de mămică pentru Nicole Cherry
În ziua în care a născut, Nicole Cherry a postat o poză cu bebelușa Anastasia, dar a avut grijă să-i ascundă chipul. Fanii au reacționat și au felicitat-o pe tânăra mămică. Artista a spus că Anastasia este minunată și că nu îi vine să creadă că în sfârșit o ține în brațe.

Nicole le-a spus fanilor că atât ea cât și bebelușul sunt bine și că va reveni curând, în mediul online, cu alte noutăți despre ceea ce trăiește acum.

E minunată! Nu că este a mea, dar este minunată! M-am topit! Nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Vă mulţumim pentru toate gândurile bune şi ne vedem curând! Suntem bine, a anunțat Nicole Cherry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Pentru Nicole, Anastasia este cel mai frumos cadou pe care îl putea primi de ziua ei. Peste doar câteva zile, artista împlinește 23 de ani și iată că bebelușa a sosit la timp pentru a sărbători alături de mama ei.

Nicole Cherry a visat numele fetiței ei
Pentru fetița ei, Nicole Cherry a ales un nume cu totul special pe care artista l-a visat. Bebelușa se numește Anastasia și a venit ca o binecuvântare pentru Nicole și logodnicul ei. Artista a mărturisit că și-a dorit ca copilul ei să se nască sub semnul zodiacal al Săgetătorului, dar că nu a ținut neapărat să fie fetiță sau băiețel. Cu toate astea, când a aflat că va avea o fetiță a fost pe cât de emoționată, pe atât de șocată, pentru că știa că va avea un băiețel, conform calculelor băbești.