Eclipsă de Soare pe 4 decembrie 2021. Cum sunt impactate zodiile

Eclipsa totală de soare (o lună nouă supraîncărcată) în Săgetător, pe 4 decembrie, leagă lucrurile în forță. Eclipsele aduc revelații, precum și atât începuturi, cât și sfârșituri. Ultima eclipsă în semnul Săgetătorului până în 2029, această lunare este pentru a închide un capitol și a începe altul.

Sigur, ar putea fi mai ușor să ne păstrăm opțiunile deschise, dar povestea începe atunci când facem o alegere.

BERBEC
Eclipsa de Soare din această săptămână, de pe 4, pune capăt unui capitol dificil din sfera ta de educație, călătorie și planificare pe termen lung. În ultimii ani, ți-au fost deraiate vacanțele, planurile de absolvire au fost puse în așteptare, iar următorii pași ai familiei tale așteaptă în limbo. Aceste piedici au fost, desigur, legate de pandemie, dar sunt și rezultatul unor schimbări în valorile și convingerile tale. Deși această eclipsă ar putea aduce o ultimă dezamăgire, consolează-te știind că, mergând mai departe, vei lucra doar cu ceea ce este de fapt posibil.

TAUR
Eclipsa de Soare din Săgetător din data de 4 decembrie dă un verdict final asupra unei datorii, taxe sau împrumuturi în curs de plată din viața ta. Dacă ai evitat să vorbești cu un contabil, dacă ai de rezolvat acte de divorț care persistă sau dacă trebuie să verifici de două ori situația împrumuturilor tale pentru studenți, acum este momentul să te ocupi de asta. Lucrul cu această eclipsă pune capăt unei perioade lungi de instabilitate financiară pentru tine. Oricât de dureros ar fi, este timpul să te uiți cu atenție la toată mizeria pe care ai ascuns-o sub preș.

GEMENI
Eclipsa de Soare de la începutul lunii ar putea însemna o despărțire, dar ar putea semnala și un progres în relație pentru tine, Gemeni. De la începutul anului 2020, ai renunțat la atât de mulți prieteni apropiați, parteneri de afaceri și iubiți. Unele dintre aceste pierderi au fost tragice, în timp ce altele au fost rezultatul unei conexiuni care și-a urmat cursul. Eclipsa din această săptămână încheie acest capitol dificil, permițându-vă să faceți un bilanț al parteneriatelor care au supraviețuit acestei perioade furtunoase. Sigur, te întâlnești cu noul tău iubit doar de câteva luni, dar știi că îl iubești, de ce să nu-l anunți?

RAC
Ai atât de multe de făcut în săptămâna ce urmează, dar cu totul se îndreaptă spre o eclipsă solară intensă pe 4 decembrie, nu uita să găsești timp pentru a te relaxa și a te hidrata. Având în vedere că această eclipsă cade în sectorul sănătății și al rutinei zilnice, există o probabilitate mare de epuizare sau chiar o vizită neașteptată la medic pentru tine sau pentru animalul tău de companie! Deși îți place să faci tu însuți toate cumpărăturile de sărbători și planificarea petrecerilor în această perioadă a anului, nu strică să delegi un pic. Epuizarea nu trebuie să fie norma.

LEU
Eclipsa de Soare din data de 4 pune capăt unui capitol dificil din viața ta sentimentală sau din practica artistică. Atât arta, cât și romantismul au nevoie de dorință, eros și o scânteie pentru a porni, dar ție ți-a lipsit focul. Gândește-te la iunie 2020, decembrie 2020 și mai 2021: Ce ți-ai dorit cu adevărat în acele momente și de ce nu ai urmărit acest lucru? A fost zadarnic sau pur și simplu nu erai sigură de ceea ce îți doreai cu adevărat? Dacă e ceva ce ai învățat în ultimele 18 luni, este faptul că negarea plăcerii nu este răspunsul. Lasă-te să te dezvolți.

FECIOARĂ
Fie că ești în mijlocul unei (încă o) mutări sau că mediezi o ceartă tensionată între frații tăi, eclipsa de soare din această săptămână, pe 4 decembrie, încheie un capitol amețitor în viața ta de familie și de casă. În ultimele 18 luni, nu ai putut niciodată să te așezi la casa ta. Întotdeauna mai era ceva de rezolvat. Confortul era o iluzie. Deși ești încă în mijlocul ultimului obstacol din această poveste, există o descoperire care te așteaptă de cealaltă parte. Cel puțin, ai învățat să iubești să fii singur.

BALANȚĂ
Prietenii și membrii familiei care erau cândva contactele tale de urgență au devenit persoane cu care te întâlnești o dată la șase luni. Poate mai mult decât orice altceva, ați învățat că, oricât de mult v-ați dori, nu puteți încadra totul și pe toată lumea într-o singură zi. Eclipsa de soare din 4 încheie acest ciclu și îți oferă un sentiment de claritate cu privire la ceea ce ai nevoie pentru a te simți bine în mediul tău.

SCORPION
Eclipsa de Soare din data de 4 decembrie cade în partea din harta ta care se ocupă de bani, de venituri și de valorile tale personale. Gândește-te la iunie 2020, decembrie 2020 și mai 2021: cum îți influențează viața de acum alegerile pe care le-ai făcut atunci în materie de bani? Aveți mai multă claritate cu privire la ceea ce aveți nevoie de fapt pentru a supraviețui? Nu este egoist să faci ceva care te avantajează doar pe tine. De fapt, a te apleca asupra plăcerii de a te exprima pe tine însuți este medicamentul tău pentru această săptămână. Cereți ceea ce vă aparține.

SĂGETĂTOR
Ți-ai schimbat stilul, ți-ai redefinit limitele și ai îmbrățișat tunsoarea pixie a visurilor tale. Eclipsa de soare din această săptămână, de pe 4, este ultima eclipsă în semnul tău până în 2029, așa că bucură-te de această ultimă săptămână în care joci un personaj principal reticent într-un thriller. Discursul tău la petrecerea de aniversare din acest an va fi deosebit de plin de sevă, trebuie să le mulțumești multor oameni pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului.

CAPRICORN
Eclipsa de soare din această săptămână, pe 4 decembrie, încheie un capitol dificil de izolare pentru tine, Capricorn. O mare parte din munca pe care ai făcut-o din iunie 2020 a fost în spatele scenei, neapreciată de admiratorii tăi obișnuiți. Este important să faci acest tip de muncă din umbră, dar nu poți rămâne în întuneric la nesfârșit. Este posibil să vrei să închei această eră cu o retragere rapidă în singurătate sau cu o baie lungă și luxoasă. Ai renunțat la atât de multe, dar ai câștigat și claritate.

VĂRSĂTOR
Eclipsa de soare din 4 încheie o eră stresantă pentru viața ta socială. Gândiți-vă la iunie 2020, decembrie 2020 și mai 2021: Ce schimbări au avut loc în grupurile tale de prieteni, în relațiile cu colegii de muncă și în angajamentele comunitare în acea perioadă? Sau sunteți mai fericiți acum că au plecat? Angajamentele dvs. sociale ar putea fi mai ușoare acum, dar toate sunt autentice.

PEȘTI
Eclipsa de soare din 4 aduce claritate asupra unei decizii majore pe care o iei în carieră. Deși vrei să le faci pe toate – să ai toate slujbele, să faci toți banii – nu poți face totul deodată. Trebuie identificate prioritățile. Deși s-ar putea să fii nevoit să renunți la un proiect sau să pui un obiectiv pe plan secundar, această alegere îți oferă timp să te concentrezi pe ceva mai puțin strălucitor, dar la fel de necesar.