Mihaela Tatu, despre drama vieții sale. De ce s-a retras din televiziune

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute și iubite femei din România. Fosta prezentatoare TV a făcut furori cu emisiunile pe care le-a prezentat, dar a dispărut din lumina reflectoarelor ca un fulger. Viața de după nu a fost deloc ușoară și a supus-o pe vedetă la multe încercări grele, pe care le-a depășit și a demonstrat că este cu adevărat “De 3x femeie”.

Mihaela Tatu, luptă grea cu bolile
Mihaela Tatu este bine acum și s-a reprofilat. Ea este acum speaker motivațional, se implică mult în domeniul comunicării, are o mulțime de proiecte și este mulțumită de tot ce a realizat în noua etapă a vieții sale. Totuși, nu poate uita cât de greu i-a fost o bună perioadă de timp.

A fost diagnosticată cu fibrom uterin cu o mărime de 11 cm și acesta a fost momentul în care a decis să se retragă. Pe lângă faptul că a avut nevoie de liniște, nu se mai simțea nici bine la TV și avea dureri. A decis să se ocupe numai de propria persoană, urmând un regim strict pentru a ține sub control boala.

Ulterior, s-a operat și la genunchi și atunci chiar a fost nevoită să ia o pauză de la tot, să se vindece complet și să se recupereze. Nu mai putea iese din casă și avea mereu nevoie de ajutor.

„Mi-am schimbat obiectivele. Lucru pe care îl fac constant. Să-ți găsești și să-ți definești sensul vieții, schimbându-l în raport cu ceea ce trăiești și în funcție de cum evoluează societatea. Și am mai avut momente de cumpănă, de confuzie sau de tristețe. Însă așa e în viață. Astea sunt situațiile care călesc, transforma, te fac să mergi înainte. Cred că e bine să trecem prin probleme, și nu peste ele.”, a mărturisit Mihaela Tatu.

Mai mult, ea s-a confruntat și cu depresia. Viața ei s-a schimbat complet după operații și a renunțat la multe lucruri care o făceau fericită. Mihaela Tatu a mărturisi că obiceiurile ei s-au schimbat și multe activități au dispărut complet don rutina ei, lucru ce a făcut-o să nu se simtă deloc bine și să clacheze în unele momente. Credința în Dumnezeu și ambiția au salvat-o pe prezentatoare.

Când revine Mihaela Tatu la TV
De când a dispărut de la TV, Mihaela Tatu nu a fost uitată deloc de către cei care au iubit-o și admirat-o pentru tot ce a făcut de-a lungul carierei sale. Toți fanii se întreabă de ce a dispărut atât de repede din lumea publică și speră că revenirea va avea loc curând, pentru că îi duc dorul.

Mihaela Tatu a dezvăluit pentru Ciao că a primit propuneri de la multe posturi de televiziune, dar nu a simțit că merită să le accepte. Spune că va refuza orice ofertă până în momentul în care va găsi un format care să îi placă și care să o reprezinte, pentru că nu poate să se implice în activități care nu o fac să se regăsească.

“Anul trecut am primit propuneri din partea a trei posturi de televiziune. Însă unele le-am refuzat pentru că nu mi-au plăcut formatele şi tematica. Iar cu altele nu am rezonat din alte considerente. Ar trebui sa fie un format care să mă împlinească, să ştiu că las ceva în urmă, să fac ceva util. Fie pe social, fie divertisment. Pentru că e o activitate pe care am făcut-o cu pasiune, bucurie şi loialitate. Altfel, de ce-aş face-o?! Aşa că… cine ştie? Portiţa îmi e deschisă. Vom vedea cine mai intră, cine rămâne şi cine e doar în trecere”, a mărturisit Tatu pentru Ciao.ro.