Prima poză cu băiatul lui Dani Oțil. Fanii au reacționat: “seamănă mai mult cu mami”

A apărut prima poză cu chipul bebelușului Luca Tiago, fiul Gabrielei Prisacariu și a lui Dani Oțil. Mama lui a fost cea care a postat o poză cu cel mai nou membru al familiei, după o perioadă în care a avut grijă să-i acopere chipul în toate postările de pe rețelele sociale.

Cu cine seamănă bebelușul Gabrielei și a lui Dani Oțil
Copilul fotomodelului Gabriela Prisacariu și a lui Dani Oțil are un nume special și un chip foarte drăgălaș. Luca Tiago are gropițe și se pare că îi place mult să zâmbească, scoțându-le astfel în evidență. Gabriela a decis să nu-i mai ascundă chipul pe rețelele sociale și a postat o poză cu bebelușul care a fost foarte apreciată de către internauți.

Dani Oțil a comentat imediat la fotografia în care apar soția lui și copilul, spunând că abia acum vede că Luca are gropițe.

Are gropite?! Acu vad. E închiriat pt poză? Nu e al meu, a glumit Dani Oțil.

Poza cu Gabriela și Luca a strâns într-un timp scurt aproape 40.000 de aprecieri, semn că internauții au fost foarte încântați că familia Oțil l-a arătat lumii pe noul membru al familiei. Cei mai mulți dintre fanii cuplului au fost de părere că bebelușul seamănă mai mult cu mama lui, însă au fost și persoane care au susținut că Luca este leit tatăl lui.

Seamănă și cu tati, dar e bucățică ruptă din mami, a scris o internaută la poza Gabrielei cu bebelușul.