Horoscop cu Neti Sandu. Vesti excelente pentru unele zodii

Horoscop 24 noiembrie, cu Neti Sandu. Celebrul astrolog a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Iata ce ne-au pregatit astrele:

BERBEC
Poate va mai luati ceva de imbracat, incaltaminte, cadouri pentru sarbatorile care se tin lant in perioada asta.

Cu banii stransi aveti voi un gand, sa luati niste lucruri scumpe de sarbatori, poate plecati pe undeva daca nu vor fi restrictii si veti fi cu toate in regula.

TAUR
Visati la o ascensiune sociala, daca tot ati lasat profesia sa vorbeasca de la sine si ceva bun ar trebui sa vi se intample.

Sefii devin mai pretentiosi, dar nici voi nu va lasati prinsi cu garda jos si o sa va achitati, onorabil, de toate obligatiile, si veti pune si suflet, pe deasupra.

GEMENI
O sa va bucurati de sosirea cuiva, poate a fost cineva care a lipsit din viata voastra si revine cu tot sufletul.

Se poate sa mai puneti la punct niste aspecte contractuale si sa fie o negociere lejera, fara incrancenare ca partenerii de afaceri sunt de treaba.

RAC
Un gest afectiv din partea cuiva care nu concepe sa nu fiti impreuna si o sa vedeti ce e de facut – se asteapta un raspuns de la voi.

Apar noutati care sa va aduca in centrul atentiei ca e un moment bun de afirmare si tot ce ati muncit a capatat valoare, in sfarsit, e bine si acum.

LEU
Se poate sa dedicati o parte din timpul liber unui hobby, poate-i acceptati si pe copii ca vor avea ocazia sa-si puna in valoare un talent, niste calitati.

Se poate sa mai schimbati cate ceva prin casa, dar se poate sa va ganditi si la o mutare intr-o casa care exista sau pe care urmeaza s-o cumparati.

FECIOARA
Poate va apucati de niste cursuri practice, o scoala de soferie, sau altceva – tehnic – de care aveti nevoie.

O sa mai investiti si voi niste bani in casa, va asigurati ca o sa aveti caldura, mai ales daca munciti de acasa, o fi si scoala online si o sa reutilati locuinta.

BALANTA
Situatia scolara arata bine, ati fi facut progrese, si o sa fiti multumiti si de copii, de rezultatele pe care le obtin la scoala.

Aveti de recuperat bani, dar vine scadenta pe la banci, si o sa aveti plati de facut, ca sa nu ramaneti cu datorii, ca o sa fie mai greu de sarbatori sa dati bani inapoi.

SCORPION
Apar noutati in plan financiar la voi si o sa va descurcati frumos in perioada asta cand vor fi atatea de cumparat.

Se poate sa va lansati intr-o noua aventura profesionala si sa depuneti efort, nu gluma pana la sfarsitul anului si chiar si dupa, cam doua luni va fi intens.

SAGETATOR
O sa faceti niste achizitii, luati diverse lucruri pentru casa si ai vostri, in special pentru copii.

Vesti bune, oferte de lucru, posibil colaborari si manifestari in plan profesional care sa va aduca un plus de notorietate, acum, pe final de an.

CAPRICORN
O sa revina cineva care vrea sa va continuati relatia, daca tot ati dat uitarii neintelegerile si o sa va mearga bine.

O sa primiti confirmari de la sefi, sau poate de la institutiile statului, si o sa stiti ce aveti de facut de aici inainte, ca poate veti da drumul unui proiect nou.

VARSATOR
Se poate sa va gasiti timp si pentru o activitate care sa va “scuture” de stres si sa va revigorati cumva.

Se poate sa va ganditi la un job nou, ca apare o oferta din senin si daca e tentanta, o sa apelati la resursele interioare sa faceti fata provocarii.

PESTI
Poate va invita cineva din alt oras sa-i faceti o vizita si o sa va duceti in weekend daca va faceti timp.

E ceva nou de lucru si care poate fi o rampa de lansare pentru voi si sa va descurcati frumos, ca e o promisiune de succes pentru anul care vine ca stiti bine ca e anul vostru.