Horoscop rune 22-28 noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii vor avea discuții aprinse

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul runelor 22-28 noiembrie cu cele mai importante previziuni astrologice dedicate zodiilor. Află aici ce ți-au rezervat astrele pentru această nouă săptămână. Specialistul în Numerologie anunță că urmează să se întâmple lucruri bune pentru majoritatea zodiilor.

Horoscop rune săptămâna 22-28 noiembrie cu Mihai Voropchievici
Voropchievici a făcut cele mai importante previziuni în direct la Antena 3. Aflați aici ce v-au rezervat astrele pentru această săptămână, în funcție se semnul zodiacal în care v-ați născut.

Zodia Berbec
Se anunță o săptămână pe cinste pentru nativii zodiei Berbec. Toate visele li se vor împlini, pentru că vor fi câteva zile cu fertilitate și belșug pentru cei născuți sub acest semn zodiacal.

Zodia Taur
Nativii zodiei Taur încep o viață nouă. Sunt pregătiți să dea un restart pe toate planurile și nu mai pot de nerăbdare. În sfârșit ies din zona de confort.

Zodia Gemeni
Pentru Gemeni, runele au un sfat important: aveți răbdare și nu forțați mâna norocului pentru că lucrurile bune se întâmplă celor care știu să aștepte.

Zodia Rac
Mare grijă cum acționați în relații, fie ele personale/sentimentale sau profesionale. Săptămâna aceasta nativii zodiei Rac merg pe o pojghiță de gheață foarte subțire.

Zodia Leu
Vești bune pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Leului. Specialistul în Numerologie anunță că acești nativi intră într-o săptămână de protecție divină.

Zodia Fecioară
Pentru acești nativi este o săptămână plină de surprize. Fecioarele vor primi vești bune, bani și cadouri la care nu s-au așteptat vreodată.

Zodia Balanță
Acești nativi vor fi foarte eficienți săptămâna aceasta, își vor rezolva multe dintre probleme. De asemenea, Mihai Voropchievici anunță că Balanțele sunt pe cale să se mute din casă sau de la locul de muncă.

Zodia Scorpion
Scorpionii vor avea discuții aprinse cu cei apropiați și prin intermediul acestor discuții vor afla care sunt problemele ce îi frământă.

Zodia Săgetător
Acești nativi se învăluie într-o aură de mister pentru că simt nevoia să se retragă din agitația cotidiană și să fie doar el cu forța divină.

Zodia Capricorn
Pentru Capricorn, runele au un mesaj dublu: relaxați-vă și nu vă mai faceți griji cu privire la unii membri ai familiei sau persoane dragi.

Zodia Vărsător
Cei născuți sub semnul zodiacal al Vărsătorului trebuie să demonstreze că au tărie și forță să depășească situații mai complicate.

Zodia Pești
Nativii zodiei Pești vor fi marcați de simbolul dragostei. Apare la orizont ceva nou, fierbinte, o dragoste pasională.