Detaliul tulburator observat in ultima poza cu Benone Sinulescu si Petrica Mitu Stoian impreuna

Petrica Mitu Stoian si Benone Sinulescu s-au stins din viata la o distanta de doar 12 zile. In urma lor au lasat o tara intreaga in lacrimi. A aparut ultima fotografie in care apar cei doi cantareti, iar un detaliu tulburator a fost observat in imagine.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în data de 6 noiembrie, în Spitalul de Urgență Reșița. Solistul se afla internat pe secția ATI, în stare gravă. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova. La doar 12 zile distanță, în data de 18 noiembrie, Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani.

În cursul zilei de duminică, 21 noiembrie, cântărețul va fi condus pe ultimul drum la Arad, potrivit declarațiilor soției.

Foarte discreți cu viața lor, Benone Sinulescu și Petrică Mâțu Stoian nu au dorit, de-a lungul timpului, să vorbească public despre problemele de sănătate pe care le-au întâmpinat.

Chiar dacă, în urmă cu câteva luni, zâmbeau împreună când se fotografiau, cei doi artiști ai muzicii populare românești duceau o luptă, în tăcere, cu problemele de sănătate pe care le aveau.

Gestul lui Benone Sinulescu cand a auzit de moartea lui Petrica Mitu Stoian

Nicolae Dancu, unul dintre cei mai buni prieteni al lui Benone Sinulescu a povestit ce a vorbit pentru ultima data cu artistul. Acesta a marturisit ca artistul i-a spus atunci ca se simte mai bine, dar, din pacate, la doar cateva zile starea lui de sanatate s-a agravat.

„Am fost prieteni buni de familie. Dacă nu sunam eu, ma suna și îmi spunea dacă mai trăiesc. Unde apărea Nea Beni eram și eu. Vorbeam mereu. (…) Am vorbit ultima data cu el când a murit Petrică Mâțu Stoian. Mi-a spus ca se simte mai bine, apoi mai rău, dar sa știi ca și când a fost bolnav. Mi-a cantat la telefon”, a povestit Nicolae Datcu, notează cei de la România TV.