Horoscop 19-27 noiembrie 2021: Ploua cu MARE NOROC peste 3 zodii

Berbec
Ai o energie vitală numai bună pentru a pune în aplicare toate activitățile pe care le-ai amânat în ultima perioadă din lipsă de timp.

Taur
Acordă mai multă atenție trăirilor interioare și problemele tale vor avea o rezolvare. E foarte important să tratezi totul cu mare interes.

Gemeni
Detașează-te de colegii de muncă și acționează pe cont propriu dacă vrei să te bucuri de aprecieri. Poate așa primești și un salariu mai mare.

Rac
Simți nevoia unei schimbări. Poate fi legat de persoana ta sau în locuință. E timpul să faci tot ce simți, să nu mai amâni nimic.

Leu
Astrele te îndeamnă să nu dai curs conflictelor de la locul de muncă. Nu faci altceva decât să pui paie pe foc, să alimentezi niște scandaluri.

Fecioară
Urmează o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Ai muncit enorm în ultima vreme, iar acum ești răsplătit pentru tot.

Balanță
Te îndrepți cu pași repezi spre viața în doi. Te-ai săturat de singurătate și simți nevoia să stai mai mult alături de partenerul de viață.

Scorpion
Ești dependent de dragoste, de sentimente și de trăiri intense. Faci tot ce-ți stă în puteri să-ți petreci ziua cu cei pe care-i iubești.

Săgetător
Este o zi în care luarea deciziilor majore este pe primul loc. E bine să te consulți cu un prieten sau o persoană de încredere.

Capricorn
Relația cu un vechi prieten intră pe făgașul normal și sunt șanse mari să reveniți la gânduri mai bune, poate reluați legătura.

Vărsător
Cu mai multă încredere în tine vei reuși să duci la bun sfârșit toate planurile. Fii stăpân pe ceea ce gândești și ce simți cu adevărat.

Pești
Totul se învârte în jurul banilor, asta pentru că vrei să te stabiliezi din punct de vedere financiar. Ai adunat destule datorii.