ULTIMA ORA! Bill Gates este optimist în ceea ce privește situația pandemică. În 2022, lumea ar putea reveni la normal

Bill Gates este fondatorul Microsoft face predicții pozitive în ceea ce privește revenirea la normal a omenirii. Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 ar trebui să scadă semnificativ, la fel și numărul deceselor, datorită ratei mari de imunizare cu serurile anti-COVID.

„Vaccinurile sunt o veste bună, iar problemele de aprovizionare vor fi rezolvate în mare parte după jumătatea anului următor, așa că vom fi limitați doar de logistică și de cerere”, a mărturisit miliardarul Bill Gates.

Veștile bune continuă, deoarece mai multe compani farmaceutice vor putea produce pastile anti-Covid concepute de Pfizer. Medicamentul ar fi salvator pentru majoritatea oamenilor pentru că ar reduce cu peste 90% din decesele de COVID.

În scurt timp, lumea ar pute reveni la normalitate
Efectele dramatice ale pandemiei vor fi depășite în scurt timp dacă imunizarea va crește. Bill Gates a precizat ca doar unele în unele locuri din lume, boala va fi prezentă, dar în rest lucrurile vor redeveni la normal.

Afacerile se vor redeschide și oamenii vor merge la evenimente publice dără prea multe restricții. Nivelul vaccinării trebuie să ajungă la peste 70%. Dar, din cauza acestor noi tulpini, este posibil să avem nevoie de un vaccin modificat pentru ca acoperirea să fie și mai mare, a precizat miliardarul.

Cazurile vor fi într-o scădere continuă, iar rata de mortalitate va fi ca la gripă.Înunele țări precum Spania, SUA, situația va reveni aproape total la normal.

Bill Gates susține financiar accesul la noul medicament Pfizer
Peste 120 de milioane de dolari investesc fundațiile Bill și Melinda Gates pentru a putea facilita populației accesul la pastila anti-COVID-19, care ar reduce numărul deceselor, dar și al infectărilor.

Medicamentul salvator se numește ,,Molnupiravir” și ar fi acordat bolnavilor în primele zile de la infectarea cu noul coronavirus.

Tratamentul se va găsi în formă de comprimate, ceea ce îi va face administrarea mult mai ușoară și este o alternativă mult aşteptată a vaccinurilor. Autorizarea sa este în prezent în curs de evaluare de către Agenţia pentru Alimente şi Medicamente din Statele Unite (FDA).

Unii producători de medicamente generice au declarat că „pot produce cu uşurinţă 10 milioane de tratamente pe lună, însă problema este că nu vor face, probabil, acest lucru până când nu vor vedea

care este cererea şi cine va plăti”, a spus preşedintele diviziei de sănătate globală din cadrul fundaţiei, Trevor Mundel, președintele diviziei Global Health.

Banii investiţi de Fundaţia Gates vor fi folosiţi în special pentru a încuraja producţia de versiuni generice ale medicamentului de către companii, în special indiene, cărora grupul Merck le-a acordat deja o licenţă. scrie wowbiz.ro