Horoscopul sărbătorilor de iarnă pentru fiecare zodie. Previziuni astrale de Crăciun și Anul Nou

Horoscopul sărbătorilor de iarnă pentru fiecare zodie în parte. Ce surprize îi așteaptă pe nativi în funcție se semnul lor zodiacal. Previziuni complete despre bani, carieră și dragoste în perioada Crăciunului și în Noul An.

Horoscopul sărbătorilor de iarnă
Care sunt veștile astrelor pentru zodii în perioada sărbătorilor de iarnă. Se anunță multe evenimente frumoase care vor avea loc de Crăciun și Anul Nou. Iată ce te așteaptă în funcție de semnul tău zodiacal.

Zodia Berbec
Nativii zodiei Berbec vor avea parte de bucurii mari prilejuite de revederea cu o persoană specială din viața lor. Ceva nou bate la ușa Berbecilor, iar ei nici măcar nu își imaginează ce le-au pregătit astrele.

Zodia Taur
Taurii vor avea parte de sărbători de iarnă cu de toate. Deși vor fi destul de tensionați și neliniștiți, în miezul sărbătorilor își vor găsi echilibrul și pacea interioară, iar inima li se va umple de bucurie.

Zodia Gemeni
Gemenii vor fi surprinși de astre în cel mai frumos mod posibil. Veștile bune vin din sfera sentimentală, iar nativii singuri au toate șansele să se îndrăgostească iremediabil de Crăciun sau chiar în noaptea dintre ani.

Zodia Rac
Racii sunt destul de tensionați din cauza pregătirilor pentru sărbători, pentru că li se pare că nu au parte de suficient ajutor din partea persoanei iubite. Sfatul astrelor este să nu fie cicălitori și să încerce să se bucure mai mult de această perioadă.

Zodia Leu
Problemele cu banii și neajunsurile îi vor face pe nativii Leu să se raporteze într-un mod pesimist la sărbătorile de iarnă. Partea bună este că vor primi un ajutor financiar consistent de unde nici nu se așteaptă, iar problemele vor dispărea.

Zodia Fecioară
Pentru Fecioare urmează o perioadă foarte încărcată emoțional. Vor trăi la cote maxime aceste sărbători de iarnă care vin la pachet cu multă bucurie, vești bune din sfera profesională și armonie în familie.

Zodia Balanță
Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să se aștepte la o schimbare majoră în viața lor de sărbători. Crăciunul le aduce o revedere cu o persoană specială din trecutul lor, iar Anul Nou este extrem de promițător la capitolul carieră.

Zodia Scorpion
Pentru Scorpioni astrele au pregătit surprize mari în viața personală. Nativii care și-au propus să facă o investiție majoră, o achiziție mult visată, își vor îndeplini acest vis chiar în preajma sărbătorilor de iarnă.

Zodia Săgetător
Nativii Săgetător aflați într-o relație de lungă durată ar trebui să se aștepte la o surpriză din partea persoanei iubite. Se anunță momente romantice și cereri în căsătorie, astfel încât pentru Săgetători anul 2021 se va încheia într-un mod spectaculos.

Zodia Capricorn
Capricornii se vor liniști spre finalul anului. Toate problemele lor vor păli în fața fericirii de a fi alături de familie în momentele speciale de sărbători. Au avut un an greu, iar acum, spre finalul lui, își vor da seama că, de fapt, sunt foarte norocoși.

Zodia Vărsător
Pentru Vărsători, Crăciunul 2021 și Noul An vin la pachet cu cadouri scumpe și tot felul de bucurii la care nu au avut acces până acum. Veți fi surprinși mai ales de partenerul de viață care are un plan foarte bine pus la punct.

Zodia Pești
Cei născuți în zodia Pești se vor dedica 100% familiei pe care au cam neglijat-o în ultima vreme. Bucuria lor va fi cu atât mai mare cu cât, anul acesta își vor permite să le ofere un adevărat răsfăț celor dragi.